|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2011
|
![]() otóz gdy chce właczyc tibie i pograc to kiedy włączam gre pojawia sie klepsydra na pare sec i znika i nic sie nie dzieje ale kiedy wejde w menedzer zadan to w procesach jest tam tibia
ale czego bym nie probowal to nie moge wlaczyc gry z gory THX pzdr Alluno |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() no z gory thx za pomoc
znasz moze rozwiazanie tego problemu? edit: jesli to cos pomoze to na trybie awaryjnym dziala mi tibia Ostatnio edytowany przez alluno - 25-04-2011 o 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() to nie jest rozwiazanie p[ozatym moj komp nie udzwignie win7
a propo odkrylem ze jak odinastaluje sterowniki karty graficznej to mi dziala natomiast wtedy nie ma grafki wiec to nie ma sensu a kiedy zainstaluje to nawet nie wchodzi client |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Sory ale jak liczyłeś, że wciśnięcie jednego klawisza rozwiąże twój problem to niestety muszę cię rozczarować. W tym wypadku nie ma na niego rozwiązania, musisz poczekać aż samo minie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() jak jedno klikniecie przeciez ciagle proboje rozwiazac ten problem, a jezeli nie masz zadnej wskazkowki co do mojego problemu to moze lepiej zeby ktos inny sie wypowiedzal ktos kto moze mial taki sam problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() zrobilem tak usunalem i zainstalowalem jeszcze raz i nic nie pomoglo dalej jak klikam na ikonke tibi nic sie nie dzieje nawet w menedzerze urzadzen w porcesorach jej nie ma
dodam iz jak instaulje nowa karte graficzna mam to samo co z poprzednia natomiast bez karty normalnie mi dziala ale to nie jest gra bez grafy |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() stery zaraz sproboje z innego zrodla sciagnac(chociaz probowalem 2 wersji sterow ale zobaczymy)
a na openGL jak mam zmienic skoro nawet tibia niechce mi sie odpalic przeciez pisalem ze jak klikam na tibie to nic sie nie dzieje tylko na chwile klepsydra sie pojawia i znika tak jakbym woguile nic nie robil wogule zadnej reakcji nie ma |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() no sprawdzilem ale nic nie pomglo nie wiem co jest grane
net frameworka mam windows installer tez wszystko co potrzebne chyba mam a nadal nic nie moge zrobic z ta tibia nie idze na zaden sposob jej wlaczyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() ja pierd***
cytat z FAQ... Cytuj:
![]() |