|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2011
|
![]() Witam.Mam problem a dokładnie z instalacją tibii.Gdy chce ją zainstalować to pokazuje mi błąd :shellexecuteex code 2.Na innych poradnikach czytałem żeby uruchomić jako admninistrator ale wtedy pokazuje mi się napis:Nie można znaleźć określonej ścieżki.Mam windowsa 7.Pomocy.Ale ni przyjmę pomocy np żeby coś porobić z systemem bo to komp mamy.Mój sie spalił a siostra chytra
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() Na pewno jestes zalogowany na koncie administratora? Moze sprobuj sciagnac jeszcze raz, moglo sie cos skonocic przy pobieraniu i prawym na to i "uruchom jako administrator".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2011
Lokacja: Rookgaard
Stan: Na Emeryturze
Imię: Masterwizard
Profesja: Rookstayer
Gildia: Masters of Rookgaard
Świat: Silvera
Poziom: 106
Skille: Dst25
Poziom mag.: ;]
|
![]() A ja napiszę mimo wszystko, abyś przekonał Mamę, żeby zainstalowała inny system - np. XP.
![]() ![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Blondynka
|
![]() Jak się potrafi używać 7 to nie jest taka zła. Zaś opowieści o zacinającym się wordzie można włożyć między bajki, to nie vista. Instalowanie ponad 10 letniego systemu to żadne rozwiązanie.
Ponowne ściągnięcie klienta powinno pomóc.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm no tak ściągałem kilka razy klienta. Jestem na koncie administratora(jest tylko to) a mama jest nieprzekonywalna bo właśnie ją prosiłem.Uważnie patrzałem na stan pobierania nie mrugając przez 10 min.Dalej to samo.No trudno musze kompa do naprawy chyba dać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 Opcje:
1. Niech wpierw naprawią, czyt. "zainstalują" Mamie XP ![]() 2. Bankier, spróbuj wejść przez Flasha, bo jest w końcu ta możliwość. Obserwując kanały "Help" oraz rozmawiając z wieloma osobami podczas samej gry, okazało się że wiele problemów zanika po uruchomieniu gry przez flasha. Niestety inne się pojawiają z kolei, ale już to niedoskonałość samego flasha. A więc spróbuj ![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka Ostatnio edytowany przez Masterwizard - 27-11-2011 o 00:20. Powód: myśl nie zając, nie ucieka ale za to może przyjść później. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Nie rozumiem. Przez 2 lata użytkowania win7 nie miałem żadnego problemu. Jedyne co można zarzucić temu systemowi to to, że jest zasobożerny bo wyglądem i wygodą użytkowania bije XP na głowę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Ehh. Próbowałem z 999999... razy nakłoni mamę a mama mówi:Trzeba było dba o kompa a nie mi teraz z nim cos kminic. A co do flasha jak moge przez niego grac w tibie>>>???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do flasha, odpalasz strone tibia.com, logujsz sie i klikasz "join beta" i pozniej obok postaci taki guziczek bedzie i klikasz "play". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vadimqu, to kwestia przyzwyczajenia, moim zdaniem zarówno Ty jak i ja mamy rację
![]() ![]() ![]()
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka Ostatnio edytowany przez Masterwizard - 27-11-2011 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: