|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() dzis, dostałem śmieszny list o treści:
Krzys joe carlin GM rozdajemy 10 pacców jak chcesz miec pacca to nazbieraj 500gp,20 ham,20 meat i wyslij numer oraz haslo na e-mail [email protected] lepiej sie pospiesz ale prze dtym jakiś polak pytał czy jestem polakiem: Taki sobie Domin: polak? potem zaczełem sie ryć z tego listu i mu powiedziałem że dostałem list, on odpowiedział: 14:22 Taki sobie Domin: z czego sie smiejesz, jak by tego było mało chwilę wcześniej: 14:16 Magnus the bowman: HTTP://REPUBLIKA.PL/TIBIAPREMMYACC <--- IT'S REAL FREE PREMMY ACCONT FOR ALL.CHECK IT!!! -.- Apeluję do newbie: NIE WYSYŁAJCIE, NIC NA TAKI ADRES ANI NA ZADEN PODOBNY za chwilę zaspamuję temu typowi skrzynkę odbiorczą~ pozdro możecie pisać swoje apele i opstrzezenia |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
NIEGDY NIE WYSYŁAJCIE SWOJEGO NUMERU KONTA ORAZ HASŁA NA ŻADNE ADRESY E-MAIL. PODAWAJCIE JE TYLKO NA WWW.TIBIA.COM ORAZ PRZY LOGOWANIU> NIGDZIE WIĘCEJ Edit:I pare innych ostrzeżeń. -Nie ma polaka-Gma, więc jak jakiś Polak sie za niego podaje(np w mailu) to znaczy, ze kłamie. -Cipsoft nie rozdaje paccy za darmo. -Cipsoft nigdy nie prosi o przysłanie swoich passów na jakiś tam adres e-mail @down Cytuj:
Bo na Ziemii nie ma zbyt wiele inteligęcji.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 21-01-2005 o 18:53. |
|||
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jak słysze "hakierków", którzy każa wysyłać hasła na meile typu [email protected] to mnie ze śmiechu skręca.
Totalni IDIOCI Zastanawiam mnie tylko czy ludzie nadal nabierają się na to?
Ostatnio edytowany przez xemmoe - 21-01-2005 o 18:17. |
![]() |