|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Nijak. Po prostu kiedy masz summona i zaatakujesz potwora lub czlowieka to summon zrobi to samo. Kiedy Ty przestaniesz atakowac przestanie rowniez summon.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() summonom praktycnie nie da sie rozkazywac chodza i atakuja tam gdzie ty i tego co ty
"siad' i 'lezec' nie wchodzi w gre ![]()
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() ok thx ... myślałem że można powiedzieć żeby został, albo atakował kogoś tak żebym ja nie miał czaszki.np on atakuje tego a ja tego, ale thx za odpowiedzienie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
![]() eeeeeeeeeeeetam to głupio. Według mnie to powinno być tak mówisz do summona np. attack "gość". Jeżeli ma zdolności magiczne to np. magic "czar" i takie różne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() apropo summonów
![]() po upteadzie mozna monka summonowac ;]
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() nie jestem pewien ttego odkyrcia ale raczej tak gdy masz full def to sumon bije na full defie jesli full atk to na maxa atkuje a balance to balance
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
@Kael Istotnie, tak wlasnie jest.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
|
![]() Hej a powiedzcie czy mozna dawac komus summona bo kolega jest magiem a ja paladynem i mi chce summona dac i czy mogl bym summonowi ja rozkazywac?
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Summonó sie nie przekazuje!! To bez sensu... Mag summonuje 2 lidery, przekazuje je knightowi, następne 2 dla palka, next 2 summonuje druid i jeszcze 2 mag.
I rozwal takich wniosek- bezsensu= niemożliwe
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() Cytuj:
To tak nie jest jeżeli mag jest na max def i jego sumony zatakuja potwora to one walczą na max ataku. Wiem bo chodze z Orcami Liderami na poh i one sa chyba najlepszymi sumonami.
![]() |
![]() |
#12 |
Buuuuu
|
![]() re: Eerion
Summony mozna przekazywac przy pomocy runy convince, ale: Nasz kolega na 8 lvl przez nastepne ~20 lvl nie da rade niczego convince (za malo many). W sumie to poza tym ze summon jest dostarczony na miejsce to to trzeba jeszcze raz urzyc mane zeby go przekabacic na podazanie za inna osoba. Nie dziala na Non PvP.
![]() |
#13 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Re: Gremlin
Pierwszy raz o takim czymś słyszę, lecz ok ![]() Zwracam honor i prosze o wybaczenie ![]() ![]()
![]() |
![]() |