|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zsuetam
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 34
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() 34
przez pare lvli zapomnialem o screenach ![]() 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 6 mlvl noi w związku z tym pierwsze explo (beznadzieja :/) shield 70 shield 71 shield 72 axe 72 axe 73 pierwsze exori bardzo ladne exori jak na tak maly (okolo 40) lvl ;] pierwsze 500 000 expa 750 tysięcy expa pierwszy milion podobno trzeba ukraść, ale ja nie z takich ![]() pierwsze 2 miliony expa ![]() teraz pare ssow z bk Miałem przujemnosc solowac czarnucha ;] nekeratu stal tylko w pogotowiu kilka z necro (uwaga nudne) loot: jakaś tam kasa i myslic turban :/ Bright sword quest Orc fortress quest (wielkie dzia for piuras) To tyle. Jak zrobie pare lvli i skilli to szykuje sie behe solo wiec powinny byc sski. Komentowac prosze ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Gratz advanców (szczegulnie 6 mlvl
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Fajne ss, gz adv i 6 m lvl'a w koncu to dla knighta raj . A i jeszcze jedno ostatnie ss z necro i bk nie dziłają. Ale ogółem wielkie gz. Dawaj więcej takie to ja lubie najbardziej. A i mam 1 pytanie: gdzoe to jest to tam taki mały labirynt, na srodku zielone bagno jest to 3 ss przy adv na 38 lvl plz powiedz bo tez mam knighta a ciekawi mnie to czekam na odpowiedz.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Congratulations.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
To sa podziemia ab'dendriel. Polecam, jak jest pusto to dla kinghta na 35 to ladny i tani exp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Gratuluje nowo potega rosnie gratz awansuw szczegulnie te lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Ok no wiec tak, ss'ki git, ale skille przecietne, poza tym moje standardowa pytanie! Skad macie taki eq?!?!?!? grrr.. ja nawet na g-shielda nie moge zarobic nie mowiac o fs
![]() ![]() ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Chodziez
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 53
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co do ssow. Nie dawaj tyle advansow bo to nudne jest. Ile mozna ogladac napis:You advanced bla bla bla" Ostatnio edytowany przez Drizzt Do'Urdenn - 31-01-2005 o 20:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() hehe, nareszcie ktoś z Chodzieży. Co innego mam zamieszczac jak nie adv, jak chcecie jakies konkretne hunt to mowcie moze sie przejde.
nastepna sprawa: Racja, nie jestem zadowolony ze swoich skilli, ale ciagle nad tym pracuje(jak mi sie nudzi) A propos stuffa to sam nie wiem jakim cudem mam tyle kasy. pewnie dla tego, ze z kazdego nawet najmniejszego hunta targam loota. Nastepny cel mms ![]() Co tak malo?? komenowac komentowac... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Świat: Secura
Poziom: 64