|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Od teraz stan wszystkich światów, które wystartowały po 1 lipca 2004, będzie miał miejsce o 1 godzinę wcześniej. Na przykład Aldora będzie nadal zapisywana o godzinie 9:00 CET, jednak Galana o 8:00 CET, Amera nadal będzie zapisywana o 12:00 CET, jednak Samera o 11:00 CET. Rozdzielenie to spowoduje skrócenie czasu zapisywania serwerów, dzięki czemu będziecie mogli szybciej wrócić do gry.
Pamiętajcie także, że dzięki temu o godzinę szybciej będą kończyły się na tych światach aukcje o domki i guildhalle, więc nie przeoczcie końca licytacji, jeśli któs chce się licytować. To samo tyczy się godziny przekazywania domków. Te jednak licytacje i transakcje, które zostały rozpoczete do tej pory, zakończą się normalnie, zgodnie ze starą godziną zapisu stanu serwera.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() News raczej dla Pacców, bo to oni kupują domki. O godzinie zapisu stanu serverów jest raczej mało ludu online, a że zawsze są ostrzeżenia to niewiele to dla nich(czyli dla wszystkich grających) zmieni.
Dobra wiadomość jedynie dla tych, co grają na starszych serverach gdzie zapis stanu trwa dość długo.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() no i pekerzy na pvp sie musza przestawic o godzine wczesniej
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() no ja yebie... jutro miauem wuaśnie
![]() ![]() ![]() .... Właśnie to doczytałem "but those auctions and transactions that are currently running will still be completed as usual." czyli normalnie domek o 9:00 zmieni właściciela? Ostatnio edytowany przez Tolo - 15-02-2005 o 21:23. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() I bardzo dobrze, neich sie odciaza te serwy bo juz nei daje rady
![]() i jak my mamy sie na hunta dogadac? jeden sie loguje i czeka 30 minut na drugiego. albo jak si eczeka ta mase czasu to mozna sie zanudzic!!
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jutro restart będzie jeszcze normalnie o 9:00, czy po prostu o 9:00 skończą się aukcje domkqów, a reset będzie o 8:00 ??
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() ja wolałem jak serwery startowały o 9 bo lubię zabawe przed resetem jak jest 5 minut do wyłaczenia serwerów, a teraz o 8 nie bede wstawał bo za szybko :/
Ostatnio edytowany przez Exodus - 15-02-2005 o 22:31. |
![]() |
![]() |
#8 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ciekawy pomysl. Moze nareszcie napis "please come back in 10 minutes" bedzie prawdziwy. Bo nieraz te "10 minutes" trwalo 25 minut
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2004
|
![]() Czyżby kolejna drobna zmiana mająca na celu zepchnięcie newsa z GMem?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Siadam sobie do tibii ok. 8 rano... ARGHT! Czemu tak zmuszają do czytania newsow?
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Port Hope
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bogatynie
Profesja: Elite Knight
Gildia: Overpower Evil
Świat: Harmonia
Poziom: 166
Skille: 98/92
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wie ktoś o ktorej godzinie jest logoutowanie na Harmonii.
Z góry thx |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() Omg.. Nie dosc ze reda mam to nie bendzie mi sie chcialo o 8 wstawac zeby sie pobawic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Vijeg
Profesja: Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 94
Skille: 85/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Niech to samo zrobią na Pacerze. Przeciez jak save jest niby o 12:00 i od 12:10 mozna sie wbijac to o 12:10 nieraz ja jestem jeszcze online -.-, a wbić sie nieraz mozna dopiero od 12:40.
Offtopic: poprawcie swoja ortografie w postach wczesniej bo to strasznie wyglada.
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() Iridia, Danera, Elera - te serwy były ?? Sorry za offtop ale nie moge zalozyc nowego tematu a chyba 3 nowe serwy powstaly xD
|
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() z tymi licytacjami to chyba jakos nie tak bo moj swiat o 11 ma save a ja moge jeszcze licytowac domek po save a jest 0 godzin do licytacji
![]() |
![]() |