|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Chciałbym poruszyć tu temat, który frustruje mnie od początku jak zacząłem grać w tibię moją pierwszą postacią jakieś 3 lata temu...czy twórcy są jakimiś ignorantami, czy tę grę robiły 5 letnie dzieci: powiedzcie mi jedno: co w morde palladyn ma wspólnego z łucznikiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() Jedna wielka bzdura palladyn=Wojownik kapłan...
<Edit>palladyni żeczywiscie szli na pierwsze linie dodając morale i lecząc rannych zwykle uzywali miesczy lub wiekier ,buław i zawsze z tarczą...
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Michael Danny Liberty - 18-02-2005 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Nom Mnie taz to wkurzyło jak zacząlem grać w tibie.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Darkness Dragon Master - 18-02-2005 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2005
|
![]() Widac ze nagrales sie w diablo2 ale to oni robili tę gre i to ich sprawa z czego bije pall a jak ci sie pall niepodoba to niegraj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A kto tu mówi o diablo, albo wogule o grach ???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Oni nie mieli wyboru. Przecież palladyn wali też z magii no ale gdyby to był knight rzucający czary to kto by chciał grać zwykłym knightem a knight czyli rycerz to wali wręcz i sami dojdzcie do końca bo nie chcę się tak rospisywać.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() Cytuj:
... to sie przeliczysz. Najwyzei (malo prawdopodobne ze im sie zechce) napisza ci dla czego palladyn jest profesja dystansowa, nic wiecej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() a odnosnie magi to palladyn uzywa białej magi(leczenie aury obronne itp) a nie czary ofensywne --==główna zasada gier rpg pochodzi od D&D==--a ja w to grałem
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() no więc każdy ma własną koncepcję na grę. Jedni mówią, że np. taki głupi troll jest cholernie słaby i wysokości człowieka (np. Tibia) a inni, że troll to postać 2 razy większa od człowieka i zajmuje więcej miejsca w wojskowych szykach (np. Disciples 2). Tak samo może być z innym i potworami jak zarówno i z postaciami w grze. (niektóre mają inne specjalizacje niż ich odpowiednicy w grze). np. w tibii paladyn to koleś od ataku dystansu a w takim Warcrafcie palladyn jest wojownikiem światła i leczenia z młotem, a jeszcze w diablo to palek to koleś od jakichś aur (chodzi o aury) i zmieczykiem w dłoni na dodatek jest czarno skóry co go wyróżnia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() tia troszke z tym paladynem przesadzili, mogli by zrobic pallek ktory nawala tak jak knighta ale łapie wolniej skille i ma lepsze czary leczenia zwiekszania obrazen obrony albo coś takiego.
Mogli tez zrobic profesje : Archer, tosamo co pallek w tibi xD
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Po prostu palek mógłby się nazywać Archer, albo Ranger. Pamiętam, że przez to, że jest taki a nie inny skopałem swoją pierwszą postać, stwierdziłem, że będę palkiem, a dopiero po jakimś czasie dowiedziałem się, że powinienem używać broni dystansowych
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Moim skromnym zdaniem powinni rzekomego paladyna zienic w łucznika, knighta w barbarzyńce i dadac prawdziwego paladyna... barb mógłby używac 2 brani lub 2 raka 1 reką (eh diablo
![]() ![]() Swoją drogą jestem w trakcie robienia pala na sworda ;D ciekawe co z tego wyjdzie...
,,A człowiek pokonał bestie, która wróciła do królestwa Beliara." LBW Guardia Ostatnio edytowany przez Lord_Nerevar - 18-02-2005 o 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() ej no pallek z diablo II ma czarnom skóre niewiem jak w diablo I
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ty bez kitu na tapetkach ma, ale to nie jest kolor czarny, tylko bardzo ciemno złoty
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Zgadzam się palek w D2 ma "ciemniejszą" karnację skóry ale nie jest czarnym ;] mozę i w grze tak wygląda ale na tapetach przy cieniowaniu widać różnice. A poza tym co to za różnica... i tak nosi sie hełmy ;] czybe ze ktos czako lubił.. heh ale nie zbaczajmy z tematu tibiowy paldyn jest fe i tyle
![]() ![]() a do czyjegoś posta czy w D1 jest palek ? bo gralem tylko w zwykle nie w HF.
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No wreszcie mnie ktoś rozumie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tam dla twojej wiadomości palek był..... A wracając do tibi .Mi palek się podoba jest dobry w magi jak i w walce na dystans.Jego zaletą jest to że ma dużo mp i hp(po kupieniu pacc palkowi mana odradza się jak u sorca a hp jak u knighta ![]() ![]()
![]() |