![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2004
Lokacja: Ostróda
![]() ![]() |
![]() elo,
no tak sie wlasnie zastanawiam, magom i tak powoli rosna skille w broniach, wiec czy moze nie zmienic np na kusze sobie, tylko chodzi mi o to czy to jest oplacalne, czy ze czasto sie nie pudluje przypadkiem ? tzn nie chodzi mi oczywiscie z power boltami na roty, ale jak juz np ma sie summona np monk x2 na guardy i czy nie lepiej jest wtedy mu pomagac z daleka ? bo raczej sie nie podchodzi do stworka, jesli ktos mnie rozumie ^^ to prosze o odpowiedz ![]() pozdro 600 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Ja jako sorc rozwijam się na 2 typy broni:cluby i dist.
Jest to opłacalne, jednakże tylko przy kuszy, a i tak nie bedziesz walił dużych hitów. Jednakże gra jest warta zachodu 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() yhm yhm
sorc i distance... na 11 lv skill dista potrzebuje rzucic 30 spearow/strzal/etc, na 12 potrzebuje dwa razy tyle, czyli 60, na 13 znow dwa rayz tyle (120) i tak dalej 8) druidek na 11 - 30 rzutow, na 12 - 53 rzuty, na 13 - 97 rzutow zwazywszy zeby dist byl w miare dobry, to ponizej 40 to nie ma co sie wybierac na potworki sorcem/drutem z lukiem, a do tego 40 skila to sie trzeba narzucac (dane z Tibia Skill Calculator v1.01 by Milio) pozatym chyba lepiej biegac z tarcza i nabic shieldingu te 25, bo byle co podejdzie, ty z lukiem i oj bedzie bolalo jak idziesz na guardy z monkami, to bierzesz hmmki ![]() pozdro 600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
Co do broni dystansowej mag/druid moze czasem uzyc luku i wybuchajacych strzal jednak uzywani kuszy czy tez luku z zwyklymi strzalami jest dosc nieoplacalne (niski poziom skutecznosci). Jak juz bedziesz polowal z sumonami owszem mozesz im pomagac z daleka ale przy uzyciu runow.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Nie każdy chce marnować runki. Przy użyciu kuszy na dwarfach masz boltów pod dostatkiem, więc po co stać bezczynnie?
|
![]() |
![]() |