|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2005
|
![]() Witam wszystkich!
Wlasnie sobie mam zamiar zrobic fake ![]() Zafascynowala mnie ta kategoria^^ Wlasnie sciagam sobie program do robienia fakow, zalozylem juz konto na te zdjecia i jest wszystko ok ;p Jak mi sie scignie program to moze zrobie 1 zdjecie bo bede musial za niedlugo konczyc ![]() Jak nie to prosze o cierpliwosc !! Ale obiecuje ze jutro bedzie wiecej! Ostatnio edytowany przez ZdzineK - 02-03-2005 o 19:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() To go zrób a potem zaloz temat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() Lol pierw zrub fake'a a potem załóż tamat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Tak Ludzie..se nabijaja posty
![]() Sorki za ortografie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2005
|
![]() spooooko ludzie ...
tylko ze ja mam problem ;/ jak kur*a wkleic co kolwiek na to zdjecie(wiem ze to moze jest dziwne pytanie ale nie wiem jak ;o) zkad ja mam wziasc np.dragona niektorzy mowai ze z spritow ale tam jest fioletowe pole i ten drag sie sklada z 4 czesci .... jak to zrobic ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() no jak sie składa z trzech części to weź to podziel na 8 części a potem wklej wszystko na oko by jedna noga była nad głową......
RANY LUDZIE!!!!! CZY WY NA SERRIO ROBICIE SIE CORAZ GŁUPSI ????? przykład: "Kupiłem puzzle ale po drodze chyba się rozwaliły ... wszystko sie rozsypało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() wez co to jest spam?
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
1) zrób 2 screny . Na paincie klikasz taki kwadracik lub kontury i wycinasz albo kopiujesz |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() lol....
OMG!...... Zaklada temat i mowi ze nie zrobi bo nie umie... lol Wez najpierw zrob a potem zaloz temat.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17