![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Chicago
![]() |
![]() Znamorze ktos lieroXtream super gra liero napewno karzdy zna popularne liero ale lieroXtream jest 100% lepsze da sie grac pszesz siec i tp superowa gra jak checie linbka albo cos dawajcie na gg
![]() GG # 8773682 zagadac prosze! xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ja bym Ci radził najpierw kupić słownik ortograficzny...KaRZdy może taki mieć...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A poza tym co ma Liero do RPG???
No i zaloze sie o 100 zlotych ze link jaki on poda to bedzie keylogger, dlatego nie podal od razu(bo nie chce bana) tylko dal swoje nr gg.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() A ja sie mam zamiar przekonać, zobaczymy co to za link dostane :>....ale co ma faktycnie Liero do RPG to ja nie wiem....hmmm....w takim wypadku może niedługo wyjdą : Worms 3D : War For Holy Grail. ----- Muahahaha
Ostatnio edytowany przez DR.UTi - 09-03-2005 o 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ha..ha...ha... ale smieszne jak nie wjerzycie to idzcie tutaj link - http://lieroxtreme.thegaminguniverse.com/ to jest morze nie rpg ale online liero xtream klikasz net's play i grasz wybierasz server gadasz z kolegami i gras zjest spoko ... jak heie o tym pogada to gadajie do mnie na gg !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Debilu co ty masz krzywice ze nie umiesz pisac na klawiaturze przeciez ciebie sie nie da zrozumiec.n/c. A gra jest do dupy:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() !@#$%^ co wy odemnie hcecie!! ja mam klawjatuer inna nirz inni nie dam rady tak pisac ledwo co.... -.- zamknij ryj hcialem tylko temat zalorzyc bo inni moga i nikt sie nie odzywa do nih....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Człowieku chodziłeś do szkoły ?!!
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ![]() IDiotci ----- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() Co to za ziom. n/c jeśli chodzi o takie RPG jak liero ;P Ale on chyba faktycznie do szkoły nie chodził. Co to za klawiatura jest ? Sam sobie zrobiłes z pudła po butach, puszki kukurydzy i 3 metrów sznurka? Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() i na ***a mu tak ciśniecie ?? przecież ****a w temacie o dark eden napisał że jest z CHICAGO więc ****a nie wiem z jakiej paki się do niego przy*******acie po***ało was ?!?!?!? nie no koleś z chicago a Ci się do niego plują weźcie się ****a uspokójcie i poczytajcie inne tematy !
|
![]() |
![]() |