![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Bialystok
|
![]() Mam paladyna
![]() ![]() #czy opłaca mi się chodzić z łukiem (robić strzały) na cyce/dwarf guardy lub inne #czy może lepiej jest zażucić kusze (bolty skombinuje kolega) #albo kupować throwing starsy 6gp za sztukę #a może jednak zrobić jeszcze lepsze skille używając spearsów #bądz nabijać magic level (mam 5 i robie troche strzał) #co kupić najszybciej (że bohy to wiem tylko troche kasy przymało mam) #zdaje sobie sprawe, że taki temat na 100% się już pojawił jadnak prosze o nowe informacje (ceny na Amerze są dość niskie Crown Armor 12-14k) #daje ten post w działe Broń i przedmioty, więc prosze o informacje o sprzęcie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Narazie nie masz co marzyć o takim sprzęcie poexp jeszcze ze spirami aż ci wskoczy 8 mlev na exure vite i wtedy zacznij trenić z graczem gdy już podwyższysz skile to zacznij expić z łukiem a potem z kuszą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() Gościu obuć się dla Ciebie jest p-set, steel helmet, boots (następny wydatek to powinien być na BoHy...), bow -ew. x-bow + amunicja i bp jak sobie zklecisz hmm + fireballi (ja sobie tak robie jak np. odrabiam lekcje i kilka runików jest, które zawsze się przydadzą). I do 30-40 lvl to CI wystarczy spokojnie!!
Pytałeś się pozatym o cyce i guardy, przeważnie taka jest rola paladyna, że lata z łukiem ew. x-bowem i zabija wszystko z daleka cyc nie podejdzie 4 hedy i go nie ma, jak sam sobie robisz strzały to spokojnie na tym zarobisz choć w kopalni czeka więcej skarbów ![]() P.S. Też mam pala na 15 z takim setem jak ci powiedział i orc-ridera to już z bliska zabijam nawet czasem 2, tylko exura vita zawsze pójdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Po pierwsze nie obraz sie ale masz noobowski eq
Po drugie lepiej sie przerzuc na lok i nos bo bp arrows'ow i laz na cyce
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Moim zdaniem powinieneś jak najdłużej (do skilów min 65/60) ganiać ze spirami.Koszty expienia -żadne zysk jak u najta , może troche mniejszy bo wolniej idzie ale masz tę przewagę że możesz klepać jednocześnie strzały,hmm lub ew. jak masz PACCa bolty.Dziwne że masz taki słaby eq. ja miałem już p-seta na tym poziomie.
Ja ci się nudzi to co jakiś czas pójdz sobie na cyce lub soldki albo z ryckiem na guardy wtedy z łukiem.Ale myśle że na razie pewny zysk zapewni ci tylko expienie ze spirami( trole,dwarfy,mino,roty,slimy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() zrezygnuj z kupienia crown armora!
kup se lepiej dark lub steel helmeta (ja mialem na takim lev warrior ![]() plate arm, plate legs
![]() |
#8 |
Master Alucard
|
![]() @Do tych co gadają, że ma n00bowskie eq
Gość jest nowy i pewnie nie ma kasy na lepsze... @gohan Ale on nie ma kumpli, żeby mu dali warriora, a ty albo dostałes, albo zlootowałeś cos.... @Topic Od takich skilli dla rozrywki mozesz chodzic na ghule kolo carlin ale radze skillować. Najlepiej na dwarfach albo rot wormach....
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() Ja na 16 lvl paladyna mam p legsy p armor i crown helmet. Aaa i szaliczek jeszcze.
Ja na twoim miejscu bym sobie poekspił albo co... ![]() ![]() Ja sobie spisałem kontrakt z sumieniem że BOHy kupuje dopiero koło 30 lvl ![]()
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Z łona matki :P
![]() |
![]() Wg. mnie powinienes sobie potrenic do shiledinga tak ze 40, kupic lepszy eq (p-set, dark helmet, guardian shield) a potem leciec na cyce ale nie ze strzalami ani beltami tylko ze spearami na ful def i zabijac po jednym cycu. No i oczywiscie nabij ten 8 mlvl zebys mogl vitke zarzucic w razie czego bo cyce jednak umieja czasami przywalic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() KOles ale ty jestes cienki!!!!!!!!!!!!!!!
ja mam 10lvl i skille 55/38(wiem ze slabe ale teraz bede trenil) żeczy tez cienkie bo tylko k-armor k-legs c-helmet ![]() No ale lepsze od twoich.A ja myslalem ze jestem strasznie cienki ale nie sa gorsi ![]() |
![]() |