|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Moim zdaniem powinniescie zmienic rangi. Moim zdaniem potrojny AS forum to troche nie pasuje albo podwojny. Niewiem jak innym ale moim zdaniem to troche takie tentego niedobre
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nom, też tak uważam! To tak głupio brzmi... Nazwy innych rang są każde inne a tu takie coś... :rolleyes: Pozatym wydaje mi się troche nierealne ta ilość postów na wyższe rangi...
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() mozna je wlasciwie zmienic na cos bardziej "klimatycznego" ^^
Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Co do nazw rang, to może i jest w tym trochę racji.
Co do ilości postów - Patrz : forum istnieje 5 miesięcy, i już ktoś (czyli ja) przekroczył 1000 postów. Użytkowników przybywa, piszących sporo przybywa. Myślę, że za rok może dwa ktoś osiągnie najwyższą rangę, należy mu się za to wówczas jakieś wyróżnienie.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Tak.
Z ilością dalszych rang i potrzebnych postów to sie zgadzam bo inaczej byłoby za łatwo ![]() Podwójny AS forum moze być, ale potrójny to już troszkę kiepsko jak dla mnie :/ może by troszkę to pozmieniać?? np. <istrz forum (pasuje do mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
![]() |
![]() taaak, zamiast potrojny as forum moze byc "masowy nabijacz postow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proponuje jak narazie zamieszczac tutaj propozycje co zrobic z podwojnym i potrojnym ASem
![]() @eerion. Tobie to narazie nie potrzebna zmiana ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
![]() |
![]() tja, szybko posty skacza . ale pomysl sobie - jesli nie wytlumacze dlaczego zamknalem, to za chwile powstanie temat "dlaczego modowie zamkneli moj temat" . lepiej sie tlumaczyc z grzesznych czynow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Po 1) Tak, powinny byc nowe nazwy - rangi. MatKus jako admin ma prawo to zmieniać, ale teraz na jakie? Trzeba wymyślec jakieś ciekawe, które nosiłoby się z dumą i o czwyiście (bez wątpienia) MAJĄ być klimatyczne
po 2) Posty - gdyby tu był taki system jak na gery (tzn licznik nie reaguje przy spadaniu postów, bo np na gery mam 1500 postów, a tak naprawde zostało (realnie) juz ze 150 (pewnie głównie w muzyce)) to ja miałbym juz pewnie ze 1000 a MatKus bez wątpienia 2-3k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() sesaj- nie zdziwiłbym się jakbym niedługo zobaczył
ma 3 upomnienia (choc jak słysząłem a razie na to nie zasługuje- i tak 2 to siara ![]() Gimli - jeśli takie coś mi dacie zamiast ma 2 upomnienia to proszę bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Supermana to się zdadzam
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Małe dotracenie- mają być klimatyczne to czemu zamiast początkujący nie ma newbie, itd?? W końcu to forum ot ibii
![]() a np. dodatkowe upomnienie- n00b, itd. To by było ciekawiej na forum. Np. rangi: - można dawać zamiast as forum, itd dopasowanie do potwora- np. zamiast newbie mozę być też rat, na 2 cave rat, potem spider, troll, bear, itd. Co wy myslicie o takim pomyśle??
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Eeee, nie sadze aby ten pomysl z potworami bylby dobry, bo jest zbyt wiele potworow slabych, i zanim doszlibysmy do czegos niezlego (np. Beholder) to by trzydziesci lat minelo. I np. smiesznie by wygladalo przy twoim avatarze Dragon.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Ja mam jedną propozycję
![]() Może trochę dziwna ,ale no coż ........ TADAA!!!!! ![]() THe FORUM MASTER ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Dobo..po co tak kombinowac?!
Starczy zrobic cos w stylu, ze userktory osiagnie b wysoka liczbe postow bedize mogl wybrac, czy w jego opisie bedzie royal user, moze Elder User itp... Off A tak w ogole to ludzie zbyt przejmujecie sie tymi rangami przeciez forum jest po to zeby pisac a nie zeby byc super potrojnym wypasionym asem forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Dobo Srobo
|
![]() re.up
Może się i przejmuje, ale jednak fajnie miec fajny napis przy niku ![]() A to o czym ty mówisz to to samo co moje, tylko w uproszczeniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Nie wszyscy znają wszystkie rangi, więc zacznijmy od tego co jest, a przy okazji są moje propozycje (według systemu wymyślonego przez Dobo):
Obserwator - Chłopek Początkujący - Giermek Userek - Strzelec User - Uczeń Lasu User zaawansowany - Adept Magii Super user - Wojownik AS forum - Mistrz Łuczników Podwójny AS forum - Łowca Smoków Potrójny AS forum - Potomek Merlina vc. Postman - Pogromca Nieumarłych Postman - Chrzciciel Zagłady Pionier - Błogosławiony Legenda forum - Legendarny Wojownik Wie co i jak - Arcydruid Stary Wyjadacz - Święty Rycerz Postmaster - Najwyższy Czarownik Master Chaosu - Władca Chaosu Moderatorek - Księżycowy Moderator - Czarnoksiężnik vc. Super Moderator - Heros Super Moderator - Berserker Administator - Wszystkowidzące Oko
![]() |
#20 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() OK, bazując na pomysłach powyższych (ino nie mam pomysłu na wypełnienie wszystkiego, trza by poszukać gdzieś za stopniami w armii średniowiecznej)
Obserwator -> Chłop Początkujący -> Karczmarz Userek-> Giermek User -> Żołdak User zaawansowany -> Wojownik Super user -> Rycerz AS forum -> Dziesiętnik Podwójny AS forum -> Setnik Potrójny As forum -> vc Postman -> Postman -> Pionier -> Legenda Forum -> Wie co i jak -> Stary wyjadacz -> Książe Postmaster -> Król Master chaosu -> Imperator Swoją drogą, kto powiedział, że stopni musi być tyle samo? No i pozostaje jeszcze zapytać o zdanie bosala ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |