|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Tutaj ja
![]() ![]() Muj Domek ![]() Tu kilka SS z demonów : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Mało i nudne :S. Nic fajnego na nich nie ma :[ . Naspęnym razem dawaj ciekawsze plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Troche to dziwne aby 71 lvl Norekk , albo ty 53 lvl mieli Magic sworda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() Jest tego za mało jak na taki dobry lvl i weź zrób coś z tą grafą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Początkujący
Imię: Remulis
Profesja: Paladin
Gildia: Bdg costam
Świat: Harmonia
Poziom: 75
Skille: 85/43
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Co to ma za znaczenie z kad ma SoV-a ;] moze kupil ? Grafa -sux ;] jak ty mozesz grac z takim obrazem ? ;] More ss .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Loot z dmeonów to 46 kokosów , dwa orcy , pruple tom , i p-ammu,
Co do grafy to dobra karta graficzna mi sie spalila i teraz mam ten shit ![]()
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() A z grafa można coś zrobić.....jak masz nvidi to se wejdz na strone firmy i ściągnij najnowsze sterowniki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Jak tak to przyślij mi adres na PW, z góry dzięki ![]() @TOPIC: Nice SS, więcej Demonów ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() niezle SSy
![]() samych qumpli widze >.< tylko znowu bezemnie poszli na demony deen nastepnym razem mgs na GG jak idziecie bo jak nie to wiesz co bedzie ^.^ @edit wydaje mi sie czy ken jeszcze tu maczal palce w tym huncie ^.^ i ty brutusie przeciwko mnie =] Ostatnio edytowany przez Bikstopa Reaktywacja - 30-04-2005 o 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() Spox bo to ze norekk jest z Jasłą z tond co ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Moim zdaniem pierwszy ss to fake. Dlaczego?
1) Jak na 44 lvlu mialbys sov-a? (Oczywiście licze sie z tym,że mogłeś go pożyczć od jakiegoś kumpla ale napewno nie kupic bo raczej sov troche kosztuje a palladyn ma wydatki na runy oraz belty/strzaly) 2) p-amm jest źle wklejony, za bardzo na prawo... Co do ss'ów, to są nudne bo właściwie nic na nich sie nie dzieje, tylko ss'ki jak czekasz na demona lub dostajesz exp, szczerze mówiąc to ja już żygam demonami ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() najs szkriny ;]
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta sami kumple xD z tego co wiem to Noras walczy magic swordem -.- i ostro mi pojechal na duelu xD Bik idz na warlocki jak Cie na demonach nie chca
![]() |
![]() |
![]() |