|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Postanowiłem napisać program ( w Zasadzie tekst ) gdzie można obliczać loota z całej naszej wyprawy! Z tej strony można ściągnąć plik. UWAGA Jestem świadom tego, że MistrzYoda zrobił podobny program, lecz w moim jest trochę więcej przedmiotów, Ale program MistrzaYody bardzo mi pomógł.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 24-03-2005 o 10:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Kiepscizna, wieeeele bledow, np longsword [tylko to zauwazylem od razu wylaczytem ten "program"] wypada tez z beholdera.
Napisalem ze nie czytalem calego ![]() Jeszcze powiedz w ktorym sklepie sa takie cany bo cena np mace w Ab i w Carlin jest rozna :/ Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 24-03-2005 o 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A przeczytałes gwiazdke?
No to co się dziwisz... Było tam wyraźnie napisane że... A zresztą sam sobie przeczytaj
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Ja *******e ale wy jestescie Lamy, człowiek coś wymyśli to już 50 n00bów zgapi...****y jestescie sami cos zrobcie i dojdzie do tego sami......... Szkoda słów ale niestety polacy tacy są że tylko żerują na kimś. Przez takich F R A J E R Ó W jak wy to forum robi sie dupne..
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Varsavia
|
![]() Cytuj:
oczywiście lepiej jest wyklnąć i wyzywać niż normalnie zwrócić uwagę. gościu się napracował(i brava dla niego), ale chyba dobrze jest pokazać mu błędy żeby je naprawił :/ MistrzYoda przez takie osoby jak Ty to forum robi się nieodpowiednim miejscem dla kulturalnych dyskusji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kaczi, powienienes sie wstydzic, bys mogl cos sam wymyslic, a nie wykorzystywac prace kogoś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() MistrzYoda:
Wiesz napisać 9 słów i wpisać formułe to raczej każdy potrafi. Moim zdaniem mój exel jest trochę lepszy od twojego, a tak pozatym to napisałem informacje na końcu pierwszego posta...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie chce mi sie komentowac...tylko zbieg okolicznosci ze 2h po mnie dwa takie same tematy sa....
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() @ Mistrz Yoda
Co do waszej klutni to to jest czysty nOObizm. To tak jak by sie klucic ze ktos 2h po kims innym pokazal identyczny filmik z jakiegos hunta. Chlopak chcial pokazac na co go stac a ty powinienes sie cieszyc ze twoi pomysl bym inspiracja dla reszty Forumowiczow. @kaczi Powinienes na PW sie Yody spytac czy mozesz zrobic podobny program(co najmniej tak by bylo fair) Mysle ze powinniscie przemysles dluzej co napiszecie. Yoda - napisales ze: ... to forum robi sie dupne. Bład to forum nigdy nie zrobi sie dupne(mozesz to uwarzac za lizuztwo ale mi to wisi bo mowie co mysle).
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up:
Masz rację, nie pomyślałem o tym żeby go spytać, więc mój błąd. Mam nadzieje że taki plagiat się wiecej nie powtórzy. PS:MistrzYoda: Może jakiś program razem? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() Zgoda buduje niezgoda rujnuje. Miec mam nadzieje ze Yoda da sie przeprosic.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie sorrka, ja skończyłem prace nad nowym...mam nadzieje że więcej nikt tego nei powtórzy..bo się natrudziłęm tym razem -.-
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() MistrzYoda:
Damn, szkoda, że był taki łątwy dostęp do wszystkich funkcji i wzorów... Cholera, plagiat to najgorsze, co się może programiście przytrafić. Może następnym razem napisz program w środowisku, w którym niema dostępu do funkcji i wzorów?? |
![]() |
![]() |