|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Dzisiaj wybraliśmy się na polowanie na takiego n00ba i ... zobaczcie sami
Ten sam filmik z dwóch perspektyw ![]() 1. http://www.members.lycos.co.uk/krzewu/Pall.rec 2. http://www.members.lycos.co.uk/krzewu/Druid.rec Miłego oglądania Jeżeli myślicie że to keyloger to nie ściągajcie i nie walcie głupich postów. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() powiem tak sciagnalem nie ma keyloggerow ( zawsze mi antywir wariuje jak cos jest) a tak do tematu to nawet moze byc
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Jak nie ma geylogera to sciągam XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Gdyby ktoś chciał to możemy zabić za niewilką opłatą jakiegoś n00ba, byle by mial ponad 20 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nickoi
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 65
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() świetny strzał z SD u Jakamury, filmik ogółem to są świetne. Ten koles co uciekal to jest jakis lol widzial ze sie ludzie dolaczają i się nie wylogował
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Jakby ktoś chciał to mogę do was dołączyć na pekowanie. Msg do gontos druid 18 druid 35 mlvl
A co do filmu łatwy do zabicia ten gościu więc nie jestem zbytnio zdziwiony |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2005
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() Cytuj:
Elo gonts pamientasz dasulera ?? (to mj brachol gralem kniskilem) tez mogl bym poepekowac jak by co to msg do Lord of deadman 17 lvl knight skille 61/60 4 m lvl;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() wiecie ludzie macie cos z garem ja jaracie sie jaikm głupawym filmikiem gdzie kupa (tak taka śmierdzaca) ludzi zuca sie na jednego kola który swoja droga tez jest n00bem i leca na niego jak sepy ....
P.S. tak a'propos to za co on padł P.S.2 i to jeszcze na party buhahahahahahahahhahahahaah P.S.3 a jak sie idzie na PK taka ekipa to na lvl 30+ a nie 20- TOTAL NOOBs cya geye a jak macie jakis problem zapraszam do kaffe "Inter Maniak" ul.Partyzantów 24 43-300 Bielsko-Biała woj.Śląskie ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nickoi
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 65
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak nie mamy wyzszych lv, to co mamy czekac az zrobimy sobie 30, nigdy !!!
I jeszcze jedno, mozesz na mnie czekac pod domem, przyjade napewno ;] Ostatnio edytowany przez Ronin Devastation - 21-04-2005 o 01:21. |
![]() |
![]() |