![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprzedni temat jakoś się zepsuł
![]() Czy te przedmioty można uzyskać z jakichś questów?Chce tylko odpowieź "Tak" lub "Nie" -Battle Hammer -Warhammer -Skull Staff -Dragon Hammer -Serpent Sword -Fire Sword -Dragon Shield -Guardian Shield
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Dragon Hammer, Dragon Shield i Guardian Shield nie; reszta tak
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mogę się jeszcze dowiedzieć, które questy są dla PACC i które są trudne, a które łatwe>
Aha a jak zapytam kołó którego miasta są te questy to będzie QS? I powiedzcie mi jakie są tam potwory.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() -Battle Hammer <<-- łatwy, FACC
-Warhammer <<-- dość trudny, FACC -Skull Staff <<-- UE i po kłopocie, PACC -Serpent Sword <<-- jak znasz dobrze quest, to dosyć łatwy, FACC -Fire Sword <<-- Zależy jaką ekipą pójdziesz, może być stosunkowo prosty albo bardzo trudny, FACC ------------------------------ Jeśli moderator wyrazi zgode to napisze Ci również, lokalizacje i potwory. Ostatnio edytowany przez Berials - 07-04-2005 o 12:34. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Piła
![]() |
![]() ...można zdobyc z jakiegos questu k axe i f axe?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Up@
K Axe mozna zdobyc tam gdzie fire sworda i jest on dosc trudny. Dostepny dla facc. Fire Axe jest bardzo trudny ale nie dla sorca. Tutaj przyda sie Ue ![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Chełm
![]() |
![]() Jaeżeli ktoś zna jakieś qesty dla 18 lvl, knighta z skillami:
atack:54 ![]() def:48 ![]() pliz, pomóżcie, trenie, ale mi sie nudzi, expic niechce, szukam qestów. Pliz pomóżcie!! |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Kammill
I co jeśli powiem nazwę quest to Ci cos pomoże? Chyba nie, zresztą tutaj zabrania sie Quest spollingu.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() To, ze sie powie nazwe questa to jest QS? a w czym to pomoze w jego wykonaniu ?
![]() K-axe dostepny w OF quest (chyba) i fibula quest W-hammer - nie znam dokladnej nazwy questa, wiem tylko tyle, ze w kazo i bramka lvl 35 do pokonania miedzy innymi geomancery Skull staff - razem z medusa shield , ue i po klopocie. reszte nie wiem... Ostatnio edytowany przez phoneix - 26-05-2005 o 22:56. |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Jest przecież dział na stronie Questy. Odkąd on powstał nie ma sensu pisać o questach na forum, gdyż nie możemy nic więcej mówić niż jest napisane w tym dziale.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |