|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() W związku z Waszymi prośbami co do odchudzenia forum (dla ludzi z wolniejszym sprzętem) , oraz obecną awarią serwera obrazkowego powstał skin nie zawierający prawie wcale obrazków. Jest on jeszcze w fazie testów, ale możecie już z niego korzystać. Prosiłbym o wypowiedzi co do braków itp.
Jak włączyć skina? Należy wejść w Panel Kontrolny Użytkownika-->Zmień opcje-->Skóra forum tutaj należy wybrać skin Lite. Jeśli chcemy zupełnie pozbyć się obrazków to powyżej znajdują się opcje Wizualne elementy postów, odznaczamy w nich kolejne elementy: Pokazuj obrazy (włączając dołączone obrazki oraz obrazy w tagu [IMG]) oraz Pokazuj podpisy. W wersji Lite nie ma mozliwosci Oceniania tematow Ostatnio edytowany przez bosal - 07-04-2005 o 04:02. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() rzeczywiście dobry pomysł, już mnie denerwowały te Xy. Tylko kilka uwag:
X przy szukaj, szybkie linki, przeszukaj temat zostały. Poza tym jeżeli temat został skasowany, to kolumna tytułu tematu jest szeroka i pusta, sam temat przeskakuje do kolumny z ilością odpowiedzi, a powód zajmuje kilka linijek ponieważ ma za wąską kolumnę :p. (ja zawsze rano narzekam, nie zwracajcie uwagi). |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() e no qrde co wyście narobili zawsze było dobrze z grafika i wogóle!! A tera same X i X i X !!! przywrócic taką grafike jaka była i bez zadnych X-ów!!
9i qrcze mac nawet emota nie moge dodac bo nie ma emotów tylko X!!
![]() Ostatnio edytowany przez D@niel - 08-04-2005 o 14:46. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() eee ja mam same yXy i zdeka nieiwem jak to włączyć...
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Fajna tylko chyba avkow nie ma :\
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() Odchudzenie forum ? no nie!!! nawet ikony pogrubienie i tp. sa takie ze rzociagaja sie na caly monitor i wystaja za strone. to niezbyt fajny pomysł.
plz powiedzcie jak przywrucic dawny ladny i fajny tryb ze wszystkimi obrazkami i avatarami!!!!! ja nie moge korzystać teraz z forum bo jest brzydko i nieczytelnie dla mnie muj 5 letni komputer z prockiem 800 Mhz ciagnie wszystkie obrazki bardzo dobrze wiec... "JA CHCE OBRAZKI!!" Powiedzcie jak to zrobic albo wogle przywruccie dawny wyglad! plz bo nie wiem naweyt ja tekst teraz pogrubic i wybrac ikone tego posta... |
![]() |
![]() |
#7 | ||
TecHadmin
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
Jeszcze jedna uwaga, gdy jest lista tematów, to przy userze, który ostatni napisal posta w danym temacie byl przycisk "idz do ostatniego postu". Byl na prawdę przydatny ![]() Ostatnio edytowany przez p.l - 07-04-2005 o 15:09. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() @bosal Po pierwsze witam ciebie
![]() ![]() @topic style tez mozna wybrac na dole kazdego tematu |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Styl ten jest rzeczywiście lekki, forum o wiele szybciej chodzi, ale trudno mi jest się przyzwyczajić do tego, bez obrazków. Być może dlatego że cały czas korzystałem z normalnego... zostanę przy starym... ale forum dobre.
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() super. Ja nie widzę avatów, emot i forum tak jakos dziwnie wygląda, więc wercja "mini" jest dla mnie.
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 09-04-2005 o 13:36. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Tak jak już zostało to wcześniej wspomniane, chociaż mam wlączoną opcję wyświetlania avatarów, to i tak się nie wyświetlają :/.
A tak btw to mały bug report: Kiedy temat został usunięty(old style) to jego nazwa była widoczna w 'polu' "nazwa", natomiast w wersji lite, gdy temat został usunięty, to jego nazwa jest wyświetlana w 'polu' "odpowiedzi", a powód, który w old style był rozciągany na 2 pola(liczba odpowiedzi i liczba obejrzeń) w lite jest tylko w polu "liczba obejrzeń", co utrudnia czytanie tak i powodu jak i nazwy usuniętego tematu. Wiem, że kogo to obchodzi jak się nazywał temat, który został usunięty, ale jednak to bug(tak myślę ![]() @down: Cytuj:
![]() Pozdrawiam. Cebix. Ostatnio edytowany przez Cebix - 07-04-2005 o 18:17. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
TecHadmin
|
![]() wersja lite nie ma mozliwosci avatarow...
co do bugow to sa tylko nie bardzo moge je zlokalizowac, ale postaram sie to zrobic jak najszybciej |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2005
|
![]() nie wiem czy o tym mowiliscie nie chce mi sie czytac od poczatku ...ale mi nachodza literki w tytulach tematów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() nawet niezłe, tylko można było zostawić kolory nicków dla modków i adminów oraz coś wykombinować z edytorem WYSWIG bo tam nadal zamiast obrazków są literki i ramka edytora rozjeżdza się na wszystkie strony
![]()
#18 |
TecHadmin
|
![]() nie uzywaj po prostu tego edytora tylko standardowego uzywaj bo ten zaawansowany by beznadziejnie wygladal po przerobieniu aczkolwiek moze przerobie jak znajde chwile casu, ja sam robie na tym posrednim i u mnie wszystko ok, a co do kolorow sa nadal przeciez, ja nie ma po prostu bo nie chcialem ;]
Ostatnio edytowany przez bosal - 07-04-2005 o 16:42. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Mi sie nie podoba to ze mam ustawiona normalna wersje i nie widze avatarow koleczek kolo nickow (np zileone lub czerowny tylko pisze zalozmy Maly =] is offline) i wogle jak sie pisze posta to nie ma obrazkow tylko sa napisy typu "usmiech" "placze" itp.
![]() |