|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Jak wszystkim forumowiczom wiadomo, modkowie zamiast po prostu wlepić bana piszącemu denne tematy i skasować je, soft-deletingują takowe.
Polega to oczywiście na mojej ulubionej rzeczy: Powodach Skasowania. :> Jakie są wasze ulubione? Moje faworyty: Temat skasowany przez $corcerer Powód: Proponuję powiesić się na narządach wewnętrznych. Temat skasowany przez $corcerer Powód: HALP MEH PLXXXXX!!!!!!11111oneoneonerazrazraz http://rtfm.killfile.pl Temat skasowany przez $corcerer Powód: HALP MEH IS BLIND CANT SERCZ FORUM AND WEB HALP PLX !!!!!!11111oneonerazraz Nazwa tematu: "A może by tak... drugi Rook?<" Temat skasowany przez MayGyver Powód: bardzo dobry pomysl Nazwa tematu: "Najlepszy eq??<" Temat skasowany przez Dobo Powód: Moja stara ma lepszy. Nazwa tematu: Szukam kupli< Temat skasowany przez Raynold Powód: "Cześć, jestem Wojtek, też mam 12 lat" Możnaby jeszcze długo wymieniać... a jakie są wasze ulubione powody?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mam 1 ulubiony
![]() Nazwa tematu: "Gdzie mam Expić" Temat skasowany przez $corcerer Powód: Gdzieniegdzie.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Temat skasowany przez Polin
Powód: Nie understenduje yourego langłidża. Załóż jeszcze raz, tym razem po polsku |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: ET Server 2.60
![]() |
![]() Temat skasowany przez 'nie pamietam kogo'
Powód: Brak mózgu.
![]() |
#6 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Szukam kupli
Temat skasowany przez Raynold Powód: "Cześć, jestem Wojtek, też mam 12 lat" Sonda: Pekowanie< Temat skasowany przez Raynold Powód: Ja sądzę, że powinieneś już się położyć spać. Już po dobranocce. Kto sie zamieni acontami?? Temat skasowany przez Raynold Powód: Ja! plxplxplx jak sie birzesilub< Temat skasowany przez Raynold Powód: Podchodzisz, pytasz się czy można wziąć. Jak się zgodzi, to go bierzesz. Jak nie, to bierzesz na siłę ;> takie glupie pytanko Temat skasowany przez $corcerer Powód: Taki bzdurny powód. I oczywiśćie Hit wszech-czasów: Mam pytanie Mam problem Temat skasowany przez $corcerer Powód: Ja też. *SPLUNCH* Już nie :> Podium: 1. Raynold(powody powyrzej) 2. MayGyver(Cytaty z znanych filmów- sieczka w dziale inne) 3. Exekwo $corcerer & Gremiln
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Cytuj:
Screeny z serwera ANTICA!! Temat skasowany przez Raynold Powód: "jak ktos gra na antice to niech wrzuca tu screeny" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Najlepsze powody wg. mnie:
KTO ZABIL KURTA COBEINA< Temat skasowany przez Dr. Omader Powód: DO SZKOLY! Ortografii i gramatyki sie uczyc! KSIAZKA Temat skasowany przez Dobo Powód: Do dupy. Wole Harlequiny SRUID CZY SORC?< Temat skasowany przez Raynold Powód: Ja myślę, że powinieneś się mocno rozpędzić i walnąć głową w monitor. KRÓTA POSTAĆ NAJLEPSZA Temat skasowany przez Raynold Powód: Uuk CACHERO 202 LVL BIG GRATZ~~ Temat skasowany przez gimli syn gloina Powód: A kolega babci mojej kuzynki wczoraj zrobil 11 lvl!!!!!! MOJ DOMEK!!! Temat skasowany przez Hegemmon Powód: Tłumacz, ucz ale i tak wszystko jak grochem o ściane.... szlaq! DEMON QUEST Temat skasowany przez Hegemmon Powód: A mama ci nie mówiłą, żę keyloggerami nie wolno się bawić?! PROGRAM DO MUZYKI Temat skasowany przez Gremlin Powód: To jest forum o TIBIi a nie ogolnokomputerowomilosnejakstracicnawadze OD CZEGO ZALEZY ZAMIANA W POTWORA Temat skasowany przez Raynold Powód: Od IQ QUEST BY PSKONEK NIE QUEST SPOILING Temat skasowany przez Dobo Powód: Jak nie? JEDNO PYTANKO OD PALLA Temat skasowany przez Raynold Powód: polecam: rtfm, przyklejone tematy, poradniki, poradnie (okulistyczna) Podium: 1. Bezdyskusynie $cor za: "Temat skasowany przez $corcerer Powód: HALP MEH IS BLIND CANT SERCZ FORUM AND WEB HALP PLX !!!!!!11111oneonerazraz" 2. Dobo za: "Temat skasowany przez Dobo Powód: Do dupy. Wole Harlequiny" 3. Ex equo Ray za: "Temat skasowany przez Raynold Powód: Uuk" AnD Hege za: "Temat skasowany przez Hegemmon Powód: A mama ci nie mówiłą, żę keyloggerami nie wolno się bawić?!"
![]() |
#9 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Bah...
A ja zawsze ich opieprzalem jak kasowali niepotrzebnie softem ;) Widze ze userom podoba sie jednak ta dawka humoru od modkow :) Mnie tam za czesto nie zobaczycie bo 80% tematow kasuje softem ;) Co do tematu to mnie najbardziej powody Raya i Scora rozsmieszaja ;) Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 10-04-2005 o 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Bazylisk quest:
Temat skasowany przez Hegemmon Powód: Miej litość i strzel sobie między oczy. Błagam, byle szybko. To jest najlepsze! 1000 kokoskow w 1 domq: Temat skasowany przez Dobo Powód: ...ale possiesz? To takie średnie. Ostatnio edytowany przez LOLO - 10-04-2005 o 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Temat skasowany przez Dobo
Powód: jo bejbi. Temat skasowany przez Dobo Powód: Słabe UE. Moja stara robi lepsze. nawet nawet xD
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() kilka stron w tył w dziale filmy i już:
Jak mam To Włonczyć ?< Temat skasowany przez Dr. Omader Powód: HALP!!! Idiot detected!!111 Kto chce by OTS wrucil ?< Temat skasowany przez Raynold Powód: Paszoł won Jak ogladac filmy< Temat skasowany przez Magus Powód: taki kaprys kurde bele Palek 72 pkuje nie ma keylogger jak tamty razem< emat skasowany przez Raynold Powód: Muahahahaha.... "nie ma keyloggera, możecie ściągać 72_palek*****" hahahahha xD Hiberna & Aurera< Temat skasowany przez Dobo Powód: A gdzie Antica? ........I bog stworzyl majonez!!!!!!!< Temat skasowany przez Raynold Powód: bez powodu, nudzi mi się |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Skasowany przez: <chyba $cor>
Powód: Powieś się. 0Wn3d! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Temat: Każdy chciał by mieć taki eq
Przez Dobo, powód: Ja nie. Spadaj!
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() $cor:
Powieś się za włosy łonowe ![]() także $cor: Oklopne, plawie sie poplakalem nie pamiętam kto: Illegal operation deleted
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 10-04-2005 o 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() by scor
![]() Bo zupa była za słona. (temat o mierzeniu *****ów) No to jest poprostu przegięcie pały. Ostatnio edytowany przez Taliboy - 12-04-2005 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Dawałem już kiedyś na IRCu, więc niektórzy znają. Są tutaj powody, których nikt raczej niżej nie dał i nie da(dział OTS xD):
http://gniew_mroku.w.interia.pl/del.htm
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() GS JAK tu dojśc ??!! PLZ HELP<
$corceser: proponuję piechotką |
![]() |
![]() |