|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Oto artykuł który znalazłąm na chinese.pl. Moze tu chodzi o tibie ? Bądz co bądz to mnie zaintrygowało...
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() a ja na to, ze mi to zwisa i powiewa - najluzniej mowiac. Debile zdarzaja sie jak widac wszedzie, nie tylko w pl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Takim oto sposobem słowa "Me no pekay, no kill me plx" wkraczają w nowy wymiar...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Ale zobaczcie tą dziwną zależność... niby to Japonia jest tak rozwiniętym technologicznie krajem, dzieci tam już od najmłodszych lat mają styczność z wszelką elektroniką i komputeryzacją, a jednak to właśnie tam jest większość z tych przypadków. Chociaż z drugiej strony być może to właśnie przez to... po prostu co za dużo to niezdrowo. A co do Chin... może oni nadal gdzieś w podświadomości mają sposób myślenia ich przodków, gdzie życie nie było tak ważne, liczyło się państwo, nie jednostka, przez co przy zabiciu małej grupy osób nie było aż takiego zamieszania. Tyle ode mnie na ten temat. Wiem, że niby jestem obserwatorem, ale jednak chciałem napisać posta.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Phew... Sa idioci i psychopaci.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Eee... chyba podkolorowałeś tego newsa (lub ktoś inny) bo czytałem, że chodziło o zupełnie inną grę bodajże to było Legend of Mir któraś część. I jestem pewien bo to jest dokładnie ta sama sytuacja. Pozatym fire sword za 3 tysiaki - to było by śmieszne :P
Jeżeli ktoś myśli, że dzieci w Japan są normalne to zapraszam tutaj pamiętnik Amerykanina pracującego jako nauczyciel języka angielskiego właśnie w Japan... można się polać, przeczytałem wszystko i po prostu... LOL. To tak btw. bylo :P
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() hum... my się w szkole bawimy w tibie ale bez przesady... za fire sworda hahahahhahahhahahahahahha
słyszałem ze w jakiejś grze zdobyli jakąś szable i na spułe mieli (1, 2 tyhodnie i 2, 2 tygodnie)i że jeden to sperzedał za równowartość 3000zł i drugi po zabil |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Counter nie istnieje. Tak naprawdę to ty obracasz się w okół countera. Zapomnij o nim. Bądź pozdrowiony Kwiecie Lotosu ! PK's coming, pomyślcie co będzie, jak chińczycy będę obracać sięw okół WoW, albo on w okół nich ! Bądźcie pozdrowieni, Spadające Wiśnie !
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() "Dla mnie masz czajna" jejku nie straszcie mnie moja kolezanka jest rumunem/chinczykiem sam niewiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Fallen Angel
|
![]() Idioci tez przechodza ewolucje...zaginione ogniwo :/
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
Oh ROFTL! ROFTL ROFTL! ROFL ROFTL ROFTL! Przepraszam, czy wracajac do domu wpadles pod tramwaj? Nie? A pieprzysz, jakbys wpadl. -.- Kto cie tu straszy? I co ma do tego twoja kolezanka? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
troszke mnie nie zrozumiales ale to szczegol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nikt ważny
|
![]() Ja tam tego nie rozumiem i nie chcę zrozumieć. Trzeba mieć naprawdę poprzestawiane klepki żeby tak reagować...
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Bah...
To nie tak bylo dokladnie... Na tibianews byla krotka wzmianka o tym na poczatku tego miesiaca, ja pogrzebalem i wiecej znalazlem. Otoz pewien gracz z Shanghaiu porzyczyl swojemu kumplowi bardzo rzadki miecz(Dragon Sabre) z gry Legend of Mir 3. Ten sprzedal ten miecz za rownowartosc okolo 673 euro. Prawdziwy posiadacz poszedl i zglosil ten fakt na policji, jednak policja nie przyjela zgloszenia kradziezy czegos co naprawde nie istnieje. Zlodziej obiecywal prawdziwemu posiadaczowi ze odda mu czesc tych pieniedzy, jednak prawdziwy owner nie wytrzymal i dzgnal kilkakrotnie nozem zlodzieja w lewa czesc klatki piersiowej. Zabojca oddal sie w rece policji i juz zostal uznany winnym morderstwa z premedytacja, wyrok nie zostal jeszcze ogloszony(przynajmniej w necie, nie znalazlem :/). Dodam jeszcze ze zabojca nie byl kims kto ma malo lat, ten czlowiek to 41 letni, dorosly mezczyzna. Wiek zabitego nie zostal nigdzie podany :/ Po tym incydencie zaczely sie toczyc dyskusje na temat kradziezy przedmiotow z gier online. Moze wreszcie prawo zostanie zmodyfikowane tak aby zlodzieje wirtualnych rzeczy nie byli do konca bezkarni. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 15-04-2005 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
![]() OMG, pozna pora zle na mnie dziala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Mozesz mi powiedziec co maja Polacy do tego? Przeciez tam nie bylo zadnego Polaka wymienionego. Moze bys tak nauczyl sie czytac ze zrozumieniem? Albo lepiej leczyc bo jak slyszysz ze ktos cos ukradl to odrazu mowisz ze Polak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Rozumiem, ze mozna sie wkurzyc, gdy ukradnie ci cos znajomy. Mozna go wyzywac, pobic, ale nie ZABIC. To juz jest naprawde pogiecie, zabijac kogos za marne 670 euro...
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ludzie za 15 zl zabijaja, a ty nazywasz 670 euro "marnymi"...? Brawo...
|
![]() |
![]() |