|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() Mogli by nasi drodzy stwórcy (tzn twórcy tibi) stworzyć nową wersje tibi!!! Żecz działa się by w przyszłośći i świat by wyglądał inaczej!!! ![]() np. Miasto Thais po wielkim kataklizmie przestało by istnieć !! Teraz były by tam tylko ruiny i legiony niumarłych ![]() Z kolei w Vronie (tu najlepsze) żądziły by maszyny ![]() Mogło by też dojść do jakieś stałej wojny między Orclandem a Kazordoon Z kolei inne miasta by skożystały np Fibula by się rozrosła i zajeła okoliczne wyspy (coś w stylu wenecji) POTWORY-potwory !! tu można puścić wodze wyobraźni!! ![]() np. Czy oglądał ktoś film "gwiezdne wrota" ?? jak tak to będzie wiedział o co mi chodzi a jak nie to niech lepiej obejrzy warto ![]() o turz chodzi mi o pewnego stworka niby to żubr niby to byk Jażycie było tam takie coś !! no to by się zrobiło go troche bardziej agresywnego i wstawiło za niedzwiedzia i by był!! Roboty i cyborgi !! Cyber bicholder ![]() przerobiony trol z jedną reką robota ![]() Bronie no jak przyszłość to tylko lasery i miecze świetlne mogły by być dwa typy tarcz normalne takie jak teraz i pola siłowe karabiny maszynowe , pistolety i bronie laserowe i moje ulubione EMP ![]() oczywiście skille by się zmienmiły np celność czy obsługa broni !! no i najważniejsze profesje rycerz i mag by zostali ale doszedł by mechanik i hacker co wy nato może juz ktoś kiedyś wyraził taki pomysł lub nie a wy oceńcie ten moim zdaniem fajne by było z tego urozmaicenie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||||||
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() nie ma to jak wyobraźnia
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: W pięknym drewnianym domku z 2 smokami
|
![]() Ehh to ju8ż nie byłaby ta sama tibia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Omfg, tibia to gra fantasy... mówić coś jeszcze? Bo słowo 'fantasy' w zupelnosci wystarczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tiaaa tylko że to wtedy nie była by tibia. Straciła by swój urok. To tak jak by wprowadzić do tibii grafike taką jak w MU. Beznadzieja -.-
![]() |
#7 |
Fallen Angel
|
![]() Za duzo sie w neuroshime nagrales -.-
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ludzie to maja dziwne pomysly...
Tibia to Tibia i taka jaka jest ja lubie (szczerze to nie wiem co ja i masa innych ludzi widzi w tej grze). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
jak widać słowo "fantasy" może być różnie zinterpretowane... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hah, chiałbym żeby takie coś było
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() no pomysl dobry, ale nie na tibie, tylko na calkiem nowego RPGa czesciowo zwiazanego z tibią
offtopic: Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
![]() |
![]() Mi się pomysł bardzo podoba. Jakby się ktoś postarał to w OTS'ie można by zrobić, ale niestety OTS nielegalny
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Plastex
Ots nielgalny? Dawno większej bzdury nie czytałem. @Topic Fajnie by było? To zrób to, członkom CipSoft napewno nie brakuje wyobraźni, ale pomyśl... w dobie kedy dzieciaki w grach podnieacają się super-mega-hiper-blaster-hyperdraulicznymi-laserami 2006, oni stworzyli coś wyjakowego, ładnego, baśniowego, jednym słowem fanstasy. Tegoż trzeba im pogratulować, tak samo jak twórcom innych podobnych gier, a nie jakieś tam zabijanki z super nowoczesnych, beznadziejnych i żałosnych broni, jednym słowem, to prymityw w porównaniu z magią tych starczy gier, w które się grało i grało, myślisz, że od takiej gry nie dało by się oderwać po max godzienie grania? Nic ciekawego, moim zdaniem of course. Ostatnio edytowany przez Thero - 18-04-2005 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Przed Sedesem w Sulu
![]() |
![]() Gra mogłaby powstać gdyby była na czymś oparta, tak na przykład Tibia - Star Wars i wszystko jasne ;].
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
@Topic Fjedzie, lucie, mam śfffietny pomysł na grem! Weźmiemy WoWa, walniemy go w świat Star Wars, i będzie dużo jum jum i bzium bzium, a potem struk puk i ***! Fajnie, nie?... Chłopcze... Pomysł na grę to nie jest 5 zdań źle skleconych gramatycznie i z cholernie dużą liczbą ortografów. Pomysł na grę, to wiele stron maszynopisu, złożonych w tzw. design doc...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up: taaaaa.....
Ale zawsze można przerobić teraźniejszą (znaczy się pod względem (lub podwzględem) grafiki - Tibia.spr ^^ ). DAwno chciałem to zrobić ... lecz mi się nie chciało ^^ (jedno zaprzecza drugiemu, hyh ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() no i mi się rozchodzi o to że nie tylko ja mam być pomysłodawcą bo tak to się nigdy nato niezgodzą
a jeżeli będzie więcej głosów w tej sprawie to by była już całkiem inna historia rodem z "never ending story" ![]() Więc widze że poglądy są podzielone moim zdaniem nie działało by to na zasadzie słomianego zapału lecz co niektórych by to wciągneło ![]() więc myślcie dalej i kombinujcie z szefami tibii ![]() P.S tak na początek to by wypadało utworzyć polski serwer i to z 2 odrazu ![]() |
![]() |