|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Hmm, wieża w Drag lair (samotnie)
Dragi pod thais (w towarszystwie dragów, lurować)
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Dzieki mnie wiekszość z was od dziś bedzie wiedziało jak znaleść pojedynczy resp dla ... niejest to prosta droga ale czasami warto ją przejść by na końcu mierzyć się z dl'em kilka godzin ( życze rh i dsm
![]() Oto Link do Drogi : http://rapidshare.de/files/1431278/M..._DL_A*****.html ____________ Name: Dudurib Lvl : 23 Skille : o sry mama mnie woła... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Czemu rar? @topic Idz do działu filmy, bo ostatnio coś się namnożyło Dragon lair(razem z dojściem)
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() @up Poniewarz niechciało mi się po kolei wklejać 11 skrinów od painta w poście wiec wlożyłem to do folderu ale samego folderu tesh niemożna dać na rapidshare , wiec wziełem w rar i wszystko gra
![]() ____________ Name : Dudurib Lvl : 23 Skille : o sry mama mnie woła... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ja nie przegladam linkow!!
raz juz trafilem na keyloggera!! Niechcem stracic postaci!! wiec jak moze to prosze cie o wklejenie zdjec?? Jesli nie ty to czy moze ktos to sprawdzic? |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Wysoka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rapus They
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rzeczpospolita Tibijska
Świat: Astera
Poziom: 45
Skille: NvM
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Zdjęcia są dobre. Poprostu spakowane w winrarze. Zwykłe .bmp <--- edit bylo .jpg sorka
Ostatnio edytowany przez Budu - 26-04-2005 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() wiec jak je masz to daj je na forum
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Galus obrażasz mnie
![]() Prosiłbym jednego z moderatorów (jeśli jakiś czytał ten temat) o potwierdzenie mojej niewinności! Galus nigdy Ci tego niewybacze ![]() __________ Name : Dudurib Lvl : 23 Skille : o sry mama mnie woła... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Juz raz prawie dalem sie hacknac jedna osoba dala linka a potem jego kolega mowil ze niema keylogerra i wszyscy sprawdzali, wchodzili na strone ![]() JA nie sprawdzam linkow i nie sciagam plikow szczegolnie RAR lub ZIP!! Ostatnio edytowany przez Galus - 26-04-2005 o 17:36. |
![]() |