|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Czy wam też trzęsą się ręce (z emocji), gdy pomyślicie że za 19 dni odbędzie się światowa premiera kolejnej kultowej sagi Georga Lucasa? Bo mnie tak.
![]() Ciekawy jestem czy efektowne łubudubu przyćmi główny motyw filmu - przejscie Anakina na ciemną stronę mocy. I jak potoczą się losy innych bohaterów. Pewnie wszystko jest w książkch, ale gdyby nie ich jakość (papieru) i ilość, to bym je chętnie przeczytał. A może "Zemsta..." podzieli los poprzednich części i będzie gniotem. A jakie są wasze odczucia?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() mam nadzieje ze film bedzie udany bo uwielbiam SW
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
maniakiem sw nie jestem, ale na epie 1 'n 2 w kinie bylem, na zemste sithow tez pewnie pojde... well, i tak nie ma nic ciekawszego w kinach ostatnio, moze przynajmniej zapowiedzi asterixow nowych beda ;] |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() No dobra.
Widzialem obie czesci - niezle pojde na nastepna - yeee Ale wiecie, zeby napalac sie ze za 19 dni jest premiera? Czlowieku! Moze jutro zalozysz temat ze jeszcze 18 dni do premiery geeeez, n/c P.S. Z doswiadczenia wiem, ze ksiazki sa lepsze od filmow. Dlaczego? Otoz, ksiazki dzialaja na wyobraznie (ej, ludzie wiecie jeszcze co to jest?) i dzieki temu mozemy sobie sami wszystko wyobrazic. Przyklad? Wladca pierscieni: 3 czesc byla bardzo dobra, wrecz powalajaca, ale w moim mniemaniu nie siega do piet ksiazce. Jaki z tego moral? Czytajcie ksiazki! Nie siedzcie tylko przed kompem i nie grajcie non stop w tibie..... @Krzeslaw Czlowieku twoj opis nie swiadczy dobrze o tobie, to juz jest obsesja na punkcie tibii. A od obsesji tylko jeden krok od uzaleznienia...... P.S 2
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 01-05-2005 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ano, ja już niecierpliwie czekam na ten wymarzony piatek i kase odkładam na bilet
![]() Mam nadzieje, że to będzie udana produkcja Lucasa i wrażenia będą wyśmienite. Sith ROX, Darth Vader come back ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Podobnież w grze Lego Star Wars wszystkie ważniejsze wątki zostały wyjaśnione. Nie zazdroszczę recenzentom tej gry - naspojlowali się ze 20 dni przed premierą.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A co do podpisu... na razie nie gram w tibie, mimo że coraz więcej moich kolegów zaczyna w nią grać. Teraz gram w Ogame.
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@SW CZemu oni jakoś tak ziwnie idą z tą sagą (ja się na trym nie znam więc mnie nie bić za herezje ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Poniewaz w czasach kiedy G. Lucas postanowil nakrecic Gwiezdne Wojny nie bylo srodkow technicznych, zeby uzyskac takie efekty, jakie byly wymagane w pierwszych 3 czesciach. Wyobrazasz sobie te wszystkie sceny batalistyczne, roboty, walki na miecze i podobne widowiskowe rzeczy z czesci 1, 2 i 3 robione w epoce lateksu oraz efektow komputerowych na poziomie kolorowych rozblyskow?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Ja po zobaczeniu epizodu I i II bardzo się zawiodłem, gdyż fabuła w nich była denna, a reżyser starał się to przyćmić efektami specjalnymi :\. Te części nie mają takiego klimatu jak stare... Na epizod III nie czekam specjalnie, bowiem nie spodziewam się po nim by różnił się wiele od I i II...
![]() |
#11 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Szczerze to juz sie nie moge doczekac filmu, efektow, ciemnej strony mocy i ogolnie czaru kina. Poza tym, zrobilem wczesniej temat i zapodalem screeny z owego filmu, poogladajcie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() Ehhh ja mam komix Ep3 ;]
Ale nie ma to jak old saga i Powrot Jedi ahhhhhhh...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja też już czekam i czekam, ale mieszkam w młym mieście i filmy są tu grane około mieśąc-2 po premierze w polsce. Ale jak zobaczyłem recenzje że skywalker przejdzie na ciemną stronę mocy, to już się doczekać nie mogę. Część podobno ma być mroczna. No nic, pozostaje tylko czekać i oglądać zwiastuny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() u mnie juz od 2 tygodni leza bilety na premiere w kinepolis
![]() ROTS zapowiada sie swietnie, w jednej z reklam czuc klimat starej trylogii... V-wingi <pierwotne wersje tie-fighterow> latajace przy przypominajacych ISD niszczycielach republiki... od razu przypomina sie stara trylogia ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
|
![]() Heh, pamietam kiedy na (chyba) www.gwiezdne-wojny.pl pojawil sie news o premierze III epizodu juz odliczalem: jeszcze 378 dni do premiery. I czas zlecial calkiem szybko. Troche ponad rok temu prosilem rodzicow czy moge na premiere Zemsty Sithow nie pojsc do szkoly, zgodzili sie, ale ciekawe czy jeszcze pamietaja
![]() Chu... ze film zostal zespoilowany w grach, newsach itp. ![]() Ehh, juz tylko 17 dni zostalo. Down: Najpierw byly: 4,5,6 potem 1,2 teraz bedzie 3, a co do nastepnych czesci to Lucas zaprzeczyl aby mieli nad nimi pracowac(ale kto wie). Ostatnio edytowany przez Galarion - 02-05-2005 o 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() moze mi sie wydaje, moge sie mylic ale jak dobrze pamietam kiedys czytalem recenzje ze I i II czesc jest dla dzieci, a III czesc ma byc pod dorosla publiczke.
@Taskwa <Usunięte z powodu niewiedzy> @down sorry za blad. pisalem i nie do konca wiedzialem co pisze. Tak uslyszalem, juz poprawione
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 02-05-2005 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
A Hew Hope to 4 czesc serii. Empire Strikes Back - 5 czesc. Return Of The Jedi - 6 czesc. Natomiast ksiazki bedace 7, 8 i 9 czescia sa "poloficjalne" - nie napisane przez Lucasa, ale przez niego zaakceptowane i okreslane mianem "Expanded Universe". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() No no do kina trzeba bedzie pojsc. Bylem na I i II wiec trzeba tez na III.
(Nie ogladajcie kinowek na kompie!! ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Gniezno
Imię: Ryoke
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 100
Skille: 92/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Jak dla mnie to niespecjalnie czekam na Epizod III. Na I sie zawiodlem a na II zalamalem. Film pewnie i tak obejze, bo to jednak SW, ale sie boje ze bedzie to kolejna porazka.
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |