|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Na party czy skull?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2005
|
![]() ja sobei normalnie stoje a tu podchodzi jakis koles i zaczyna we mne nawalać ;/ za nic koles mnie zaje*** ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Wpadnij na Inferne to sobie pogadamy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Pewnie, że oleje. Przecież każdy może teraz robić super wypasione fake.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Nie rozpatrzy tego GM, PvP to Pvp, jak nie chcesz mieć deadów to trzeba było na Non-PvP iść.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() niestety ale kazdy swiat ma tzw czarne owce. Gracze ci jedynie uprzykszaja gre innym a nic nie wnosza do gry. Pocieszajace jest to ze CipSoft zaostrzyl nieco zasady (nieoficjalnie) i wiekszosc miesiecznych banow dostaje sie z final warning. Co t oznacza to wszyscy mysle dobrze wiemy
![]() Jezeli posiadasz niski lvl (10lv tak?) to nie ma sie co zalamywac bo szybko go odrobisz. Pomysl o tych co padli np na 60+ bo "zupa byla za skona" ![]() Ostatnio edytowany przez Lucifer - 23-05-2005 o 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Aż mi się żal robi !!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() NIe cierpie tego. LUdzi zabijaja dla rozrywki chociaz wiedzia ze z 8 levelowca i tak mu nic nie wypadnie. Taki 30 lev zaczyna nawal 8 to si3 wku*&iam. Zamiast zmierzyc sie z wiekszym elvelem lub rownym sobie to...ehh
Topic: kiedys gdzies slyszalem, cyba na kanale w tibi "Help" ze ta zasada juz nie obowiazuje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak kiedyś typu na 9 levelu wyzywał swe, to się spytali czy się śmierci nie boi a on na to " Przecież można zabijać od 10 levelu, więc mi nic nie zrobią." Oczywiście pare osób ( W tym ja
![]() ![]() Topic: Trudno, takie życie, ja musiałem odebrać telefon, to po 2 min miałem już You are dead. Takie życie ( Na 21levelu)
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Szwecja , Halmstadt
|
![]() Niestety zabijanie poniżej 10 lvla jest legalne takie są realia tej gry , możesz jedynie zgłosić jakiemus hlvlowi z serwera na jakim grasz , iż pan który cie zabił jest powerabuserem.
|
![]() |
![]() |