|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Dla niektorych II wojna swiatowa sie jeszcze nie skonczyla!
Przeczytajcie tego newsa. Niezle co! Wyobrazacie sobie jak musi byc zryta psycha tych zolnierzy. 60 lat. Jak mozna sie tyle ukrywac!? Przeciez normalny czlowiek po kilku miesiacach bez ataku pomyslalby, ze moze juz koniec. Ale naprawde szkoda tych ludzi - przez wojne stracili cale zycie... za to przyjaciela na pewno ma dobrego. Znacie jakies jeszcze przypadki takich 'dziwnych zolnierzy'. edyta: ciekawi mnie jak oni rozwiazali problemy z brakiem kobiet ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 27-05-2005 o 09:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() ![]() Nieźle. Ale to chyba trzeba być troszkę innym niż reszta, żeby cos takiego zrobić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Ta, najlepsze bedzie teraz jak zobaczą postęp techniki :> Heheh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Był sobie pewien Koreańczyk Północny (
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Heh, szkoda tych ludzi, znarnowali cale zycie. Znam taki jeden przypadek z ksiegi rekordow Guinnessa mojego kolegi, gdzie pewien pan siedzial na strychu ok. 50 lat bo myslal, ze jest wojna(moze ci dwaj go pobili).
"Realistyczna grafika dzięki zmodyfikowanemu silnikowi Unreal." Ostatnio edytowany przez Galarion - 27-05-2005 o 09:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: przed komputerem
![]() |
![]() ja w jakimś programie widzałem kolesia który za piecem (tak mówili) prrzesiedzał 30 lat bo myślał że wojna dalej trwa odziwo nikt go nieznalazł
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Wczoraj o tym w wydarzeniach mówili... Ale jajca, przez tyle lat się ukrywać. Ukryli się pod koniec wojny i aż do dzisiaj się tam ukrywali
![]()