|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Zastanawia mnie kolejka bo jak się logowałem na 2 postaciach(wiem MC, ale plz nie palcie mnie na stosie!) to na tej co na początku włączyłem byłem ~78 a na drugiej zalorzmy ~84 i potem ta na drugiej SPOTKAŁA SIĘ Z TĄ PIERWSZĄ na miejscu 57(dokładnie) a potem ją wyprzedziła!!.
Nie rozumiem o co chodzi, myślałem ze karzdy logujacy się ma swój numer i czeka na jakiegoś loga. Sory ale nie wiem o co chodzi, plz o odpowiedz.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Numerek dostajesz w momecie logowania. NIE utrzymujesz go podczas tego odliczania. Tak wiec moglobyc tak, ze dostales powiedzmy numer 50 i w momecie odliczania skakales na liscie.
Dlaczego ta druga postac wyprzedila pierwsza: to trosszeczke trudniejesze do wydedukowania ![]() Zeby bylo jasniej: logujesz sie o 12:30:31 razem z setka osob - na kolejce skoczyles o 2 miejsca wzwyz. Logujesz sie 12:31:31 z 10 osobami - na kolejce podskoczyles o 25 miejsc. Dlatego czasami masz tak, ze jests 1 na liscie i czekasz, czekasz i czekasz. Jak zaciemnilem obraz zadawaj pytania - moze go rozjasnie... PS: Wyszkw tonie... @down: nie dzieje sie, bo nie masz jak tego zaobserwowac. Moim zdanie ciekawe spostrzezenie ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 29-05-2005 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
|
![]() Zupełnie nie rozumiem jakiej odpowiedzi oczekujesz? Dziwisz się, że występują takie anomalie, skoro używasz mc?! Jeśli używa się oryginalnego klienta do Tibii, to nic takiego się nie dzieje. Graj uczciwie, a nie zaśmiecasz forum bezsensownymi pytaniami....
"I ain't happy I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on" www.mangacity.go.pl Ostatnio edytowany przez kani_mani - 29-05-2005 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Kolejka jest dla picu zebys PACCA kupil :F
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() ostatnio to jak wlazłem na nowy server typu iridia to myślałem że mnie c*** strzeli... siedze sobie jako 150 w kolejce... po przeczytaniu 2 stron z książki byłem 130... usiadłem i myślałem nad tym jak to jest że tak szybko wchodze. Nie zdążyłem się obejrzeć ze 100 miejsca na 2 wpadłem potem z 2 na 40 i tak skakałem... trwało to napewno dłużej niż bym normalnie wchodził od ok. 200 miejsca.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Von Anix
Profesja: Sorcerer
Gildia: Fleur de lis
Świat: Trimera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Numerek dostajesz w momencie logowania.
![]() A tak radze Ci się nie przyznawać do MC bo nie wszystkie osoby na forum są tak dobre ![]()
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Ja nie mam takich problemów ponieważ gram na Nebuli - prawie najnowszym świecie i tam nigdy nie ma kolejki ( no może czasami na rooku 5~10 w godzinach szczytu)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Agalloch
Profesja: Knight
Gildia: Carphatian Forest
Świat: Balera
Poziom: 45
Skille: 86/85
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Mam coś związne z kolejką ale odbigające od głównego tematu.
Kiedyś jeśli wchodziłem o godzinie 17.00 miałem kolejke do 30 miejsca teraz nie ma, mało tego wchodze o godzinie 20.00 bez kolejki. Nie wiem co się stało, albo mniej ludzi gra w tibie alb CipSoft coś zrobił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Warto dodać że jeśli chcesz afk się logować to uruchom pasek Start - nie właczy Ci się wygaszacz.