|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: CZy chciałbys powrotu reputki? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 56.67% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 43.33% |
Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Pamietacie tamte czasy kiedy była reputacja i kazdy mógł dawać + dobrym uzytkownikom a - nabom. Chcialbym powrotu reputki poniewaz coraz wiecej ludzi rejestruje sie na forum co za tym idzie coraz mniej osob czyta regulamin i woli pozakladac milion 500 tematow niz poszukac. Admini ten temat został skierowany do was.
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Jestem za !! ale troszke to zmienic trza.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() Jestem za !!!
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
|
![]() Ja jestem raczej przeciw, wkrwialy mnie te masy luda co tylko: Dajcie plusa plaaxx !, a i ten system nie byl wiarygodny bo + za reputacje dostawaly osoby dajace fajne zdjecia, robiace grafiki, fejki. Jak bys zjechal jakas grupe nupow to by ci troche nadszapneli repa,sa tez ludzie dajacy plusa tylko kolegom z czystej sympatii. Do tego powinno sie kogos oceniac po tym co pisze, nie ile ma rep.(ale fajnie wygladaly te uhy lub sd przy nicku ;]).
Imo mogloby to istniec tylko w ograniczonej postaci np., mozesz dac jednego + co 1-2 tygodnie, wtedy by sie pokazalo kto naprawde na to zasluguje. P.S Reputacje "zastapily" calkiem sprawnie notki uzytkownika, pozniewaz mozna tam dokladnie opisac za co sie kogos (nie)lubi, nie sa anonimowe i nie daja zadnych punktow itp, wiec zaden noobek nie bedzie o nie blagal(oby tak pozostalo ![]()
"Realistyczna grafika dzięki zmodyfikowanemu silnikowi Unreal." Ostatnio edytowany przez Galarion - 29-05-2005 o 21:14. |
![]() |
![]() |
#6 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Jestem za powrotem reputacji (choć jej nie pamiętam
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Master Alucard
|
![]() Reputke usuneli, bo byla do d... uzytkownicy sobie jaja robili... Jestem przeciw...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() +/- jest beznadziejny. Lepsze sa juz notki - widac przynajmiej czy ktos sensownie opieprz* badz daje plusa.
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Od tego jest system ostrzeżeń, system reputacji to był najgorszy pomysł jaki mógł się trafić ... (pamiętam te teksty: "Jak komuś pomogłem to plusa", "Jak się podobają zdjęcia to dajcie plusa", "plusika plx" itp -.-)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
|
![]() Nie wziolem pod uwage tych negatywów :| okej czyli reputka jest takla sobie no bo w sumie kazdy y sie mscil jak ktos by go zjechal albo cos okej mozna klozetnac temat.
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() reputacja byla najgorszym pomyslem jaki zosal wprowadzony na tym forum...
ludzie dawali - bez zadnych konkretnych powodow, np za to ze nick nie taki, ze ktos dal zdjec za malo, a ktos za duzo, ze grafika brzydka itd... i wszedzie 'plx plx plx + jak mi dacie to wam tez dam' Notki sa lepsze pod kazdym wzgledem...
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Inferna
Poziom: 35
Skille: 72/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() trzebabyło usówać użytkowników proszących o plusy...
pomysł taki sobie, ale urozmaica forum |
![]() |
![]() |
#13 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Reputacja zostala usunieta z konkretnych powodow. A poniewaz te przyczyny ciagle istnieja - reputacja nie wroci. W zamian mozecie dopisywac uzytkownikom komentarze.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ehz...Ile to juz razy bylo poruszane?
Reputacja nie wroci! Kawalek mojego posta na ten temat, napisanego w sierpniu tamtego roku w newsie o wylaczeniu tego systemu: Cytuj:
Poczytaj sobie stare tematy to zrozumiesz dlaczego ja wylaczylismy i dlaczego nie wlaczymy nigdy wiecej. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic No cóż, gdyby każdy użyszkodnik dziennie mógł dostać tylko jednego plusa i minusa, gdyby każdy użytkownik, który obdarowywuje innego oceną musiał napisać powód składający sie z więcej niż 10 znaków, gdyby czsami niejako "indywidualnie" rozwiązywało niektóre oceny tych, którzy sami są na minusie to mogłoby być, tylko, że jak ktoś kiedyś mądrze napisał: To dobry pomysł, ale poziom niedorozwinięcia większość luserów jest niewystarczający, oni nie umieją z tego korzystać, dają oceny niezgodne z prawdą bo ime się tak "podoba". |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
...uff... |
|
![]() |