|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() W tym temacie możemy wspominać o naszych wypadkach zarówno smochodowaych jak rowerowych itp. Ja przed chwilą byłem na rowerze… no ok. jadę z 55 h… patrze naprzeciwko mnie nadjeżdża rozpędzony mercedes… no to ja chcę skręcić ominąc go i wjechałem na fiat 126 p -.- przeleciałem przez niego i mam potłuczone tamie zzdarte kolana (auć mamo
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No jak narazie niemiałem żadnego poważnego wypadku i z tego się ciesze życze szybkiego powrotu do pełnego zdrowia no i żebyś jak najszybciej zapomniał o tym to jest najważniejsze
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() 55 godizn jechałes? łał -.-
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Ta na km na godzine ^^.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Maly bylem. Nauka jazdy na rowerku. Puste bosiko do siatki. Maly Dawidek wjechal na slup, na którym sie siatke zawiasza. Leży i kwiczy
<szybszy byl>
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
@topic narazie odpukać <odpukuje> nie miałem żadnego wypadku samochodowego/rowerowgo,chociaż kilku moich kolegów miało wypadki i to całkiem niemiłe. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak na liczniku miałem 55km...
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() No to ja jako zawodowiec (lol
![]() 1. Jechałem rozpędzony i zza zakrętu zobaczyłem hopke... nie było szans na hamowanie no i fru tu i tam no jakieś 5 metrów leciałem. Szczęście że puściłem rower w powietrzu. 2. Jechałem po ulicy no i gościu wymusił pierwszeństwo no i jak pisną po hamulcach to ja zjechałem na bok i o taki słupek co stoi koło drogi co 100 metrów i gleba do rowu ![]() PS: Nie jestem takim słabym kierowcą... wkońcu to jazda ekstremalna.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() To patrz przed siebie od samego początku a nie w ostatniej chwili
![]()
#10 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
@TOPIC Ja niedawno cisne do kolegi, patrzę nie ma nic na ulicy... ale nagle wyjeżdża samochód.... Okazało się, że jak patrzyłem był on zakryty jakimś dużym samochodem, bo ten co mnie PRAWIE potrącił, bo był dosyć niski. No i jak już mówiłem nic się nie stało, ale przez cała drogę do kolegi serce mi nieźle waliło. Warto też dodac, że ten gostek skręcił w boczną uliczkę i chyba chciał mnie ochrzanić ale na szczęście szedłem między blokami i gdy się zorientowałem pobiegłem ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1. idz do kuchni 2. poszukaj duzej patelni 3. wez ja do prawej reki 4. zlap ja bardzo mocno 5. ***nij sie nia z calej sily w glowe /b [wersja dla leworecznych] 1. idz do kuchni 2. wez ta sama patelnie 4. wez ja do LEWEJ reki 5. ***nij sie nia z calej sily w glowe prosciej mowiac: Jakbys z taka predkoscia wjechal w samochod to lezalbys teraz na 100% w szpitalu ze wstrzasem mozgu albo innym urazem... w gorszym wypadku lezalbys teraz dwa metry pod ziemia ![]() WY*******AJ, najlepiej do szkoly... [ poucz sie fizyki ] BrL Ostatnio edytowany przez Birmil - 31-05-2005 o 20:25. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ooo ale ty Kozaczysz heh no cóż nei dostałeśpo mordzie nigdy i kozaczysz life is brutal a jak wiesz (może masz z fizy 1-) zahamowałem do chyba czekaj... do chyba...32km i walnołem tylnim kołem robiąc obrót o 720 stopni czy tam więcej i na mnie upadł rower kapujesz?!
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() ja tam zadnych wypadków nie miałem, ale widziałem jak koleś jechał na rowerze, i tu nagle pies goniący kota pojawia się z nikąd i kolo ***!!!! i se rower rozwalił, i dobrze mu tak bo mi i moim kumplom ciągle dokucz
![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
#14 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Dostalem rozbita szybą w leb -.-
#15 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc Kin przyznal się, że walnąl w samochód z prędkością 30 km/h ... eh !Jeżeli jechal bys nawet z prędkością 20 km/h leżal bys w szpitalu. No i warto dodać, że geometria też u pana slabo stoi. 720 stopni? Nie powinni cie przypadkiem w tym momencie zdrapywac z asfaltu? Aha, uderzyleś tylnim kolem? To jak, jeździsz tylem?
Jeżeli chcesz zalożyć temat, w którym sensownie rozmawialo by się o wypadkach, to chociaż wymyśl jakiś sensowny wypadek. Szybciej uwierzyl bym, ze potrącil cię lotniskowiec kiedy plywales po jeziorze! Klam z sensem! --- Ostatnio przejechalem bokiem po asfalcie - graliśmy w pilkę. Wstalem, otrzepalem się, a wszyscy się na mnie gapią. Nie wiedzialem o co chodzi - dopiero po kilku sekundach uświadomilem sobie, ze z lekka ociekam krwią. Nie wiem czemu. W ogóle to mnie nie bolalo, a jestem pewien ze niektórzy jęczeli by z bólu. To takie dziwne, bo zwykle kiedy się "przejadę" to boli nieziemsko. Łaska boża?
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 31-05-2005 o 21:49. |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
nie czepiaj sie ![]() EDIT: Niech wykreci jeszcze 900 to drugi Tony Hawk bedzie [on coprawda zrobil to w innej plaszczyznie, ale co tam ![]() Ostatnio edytowany przez Birmil - 31-05-2005 o 20:58. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() na rowerze zapiżałem z parku traugutta z maxymalną szybkością... przejechałem przez plac pomnika jakiegośtam (tam gdzie skejci się spełniają) przejechałem przez tory tramwajowe i przed kinem dawnym "syrena" był taki piasek po zimie... zapragnełem zrobić obrót o 360stopni (KRETYN) i zrobiłem jakieś 180 + troche i za***ałem na chodnik 3 metry od roweru... -.- i od tej pory mam coś nietak...
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() No to ja sie wywalilem ale na nartach...dosyc powaznie...
Jade sobie w austrii z jakiejs scianki i nagle przepasc byla... no i kurde nie wykrecilem i sie zawiesilem jedna narta na jakiejsc lince...kumpel przyjechal i mnie wyciagnal, nic mi sie nie stalo ale jakbym spadl to moglby byc ded... |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() W czasie gdy mój tata parkował to potrącił nas... Rozbita szyba... Niby nic nie czuję... Dotykam czoła... Cała ręka we krwi... Trzeba było szyć. Ale to cud, że nie trafiło milimetr w prawo. Jużbym nie miał oka.
![]() |
![]() |