|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Dobra... wiem, że to nie po chrześcijańsku, ale chciałem zareklamować pewien komiks siecowy ;]
http://www.megayelonka.prv.pl Jest to wypaczony twór, który powołaliśmy z kumplem do życia na drodze przypadku... większość żartów jest wzięta wprost z naszego pogrzanego życia, co też może sprawiać że część z nich będzie hermetyczna i ciężka do zrozumienia dla ludzi z zewnątrz... Jeżeli ktoś z was myśli, iż jesteśmy jedynie grupą niedorozwiniętych ciołków, którzy podnieceni przez megatokyo wpadli na mało oryginalny pomysł stworzenia komiksu siecowego... to ma rację ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Fajny komiks
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Cool
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Komiks taki drętwy. Bohaterzy mają koszulki a la'Losux - trzeba było coś nowego wymyślić. Jeśli ten komiks ma być on śmieszny, to nie jest. I nie tłumacz, że czegoś nie rozumie, bo tam nie ma nic do zrozumienia, proste teksty - gratis nudnawe. Za to macie u mnie plusa, że wzieliście przykład na obrazki z japońskich mang, bardzo dobrze się takie czyta ;] Ogolem 4/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() @Kamos
Koszulki a'la losux? Czym te z MegaYelonki Ci je przypominają? Ostatnio edytowany przez Kele - 20-06-2005 o 08:43. Powód: Poprawka |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw Te koszulki są w 100% zgodne z rzeczywistością.
![]() |
![]() |
#7 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Mnie się podoba, będę tam czasem wpadał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() @up
Nadal nie rozumiem... |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() @up
Chodzi Mu o to, że np. Sven chodzi ciągle w koszulkach z napisem "Zelda", "Green day" itp. A tutaj chodzi z napisem "Puma" itd. Tak przynajmniej mi sie wydaje ![]() Ostatnio edytowany przez Zagan - 20-06-2005 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() @up
Jeśli tak jest jak Ci sie wydaje to... bym musiał każdą koszulke tylko RAZ zakładać bo inaczej był by to plagiat... @Kamos Więc oświeć nas dokładniej? |
![]() |
![]() |
#14 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() @up
Po pierwsze sie nie zamkne... A po drugie jak to nazwiesz? I nie mowie ze ty to nazwałeś plagiatem więc TY sie zamknij ... x/ I czemu nas nie oświeciłeś? |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Komiks nie przypadl mi do gustu
![]() Offtop: Eeee Kamos ja również Cię nie rozumiem ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Redaktor
|
![]() O Boze. No dobra, jak nie wiecie co to znaczy "a la'Losux" to wam wytłumacze:
W Losuxie też mieli koszulki z napisami. Teraz rozumiecie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw ani ja ani Yas nie cenimy zbytnio losuxa... po prostu ani nas nie śmieszy ani nie zaurocza wykonaniem ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Redaktor
|
![]() Gdzie ja napisalem, ze wszystkie koszulki wymyslil losux?
Powiedzialem, ze koszulki z komiksu są podobne do losuxa, podobny pomysł. -> (a la'Losux) A wy: "Nosze koszulke z..., biore przyklad z losuxa?" "Noszę...Suck my dick, to tez wymyslil losux?" Zalosne -.- Ostatnio edytowany przez Kamos - 20-06-2005 o 14:11. |
![]() |
![]() |