|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zaczn od szczegolow gram se w tibie na azurze i lazi sobie typ ktory mowi "szukam polakow do gildi" wiec sie zglosilem pokazal mi strone wiec na nia weszlem ta strona zmienila sie w tibia.com i mielem wpisac numer i haslo wiec wpisalem i powiedzialem temu typowi on mnie sie pyta jakie mam uzbrojenie wiec ja mowie i mnie wywalilo z gry, internet dziala zalogowuje sie i
pisze zle haslo lub numer ok pisze jeszcze raz i tera konto wygaslo poczekaj 5 min czekam, pisze i znowu zle wpisalem haslo lub numer jeszcze raz i znowu konto wygaslo i tak w kolko dzisiaj rano prubowalem i znowu to samo raz w czoraj bylo loguje sie i potem zle haslo lub numer i niewiem co robic. Jeszli byl jusz taki temat lub w poradnikach to albo nie przeczzytalem jeszcze albo przeoczylem Tak bardzo bym chcial wiedziec czy moja postac poszla na strone hakera czy to tak zawsze jest jak sie wchodzi do gildi. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh przykro mi ale koles cie zhakowal :/ Pamietaj nigdy nie wchodz na strony takie zeby wejsc do gildii musisz wejsc tylko na tibia.com zalogowac sie i wejsc do gildii. Pewnie link byl podobny do tibia.com :/ Zawsze sprawdzaj dokladnie adres ktory ci podaja.
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kurna Odzyskuj Haslo To Moze Cie Nie Zrokuje!!!
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
@Author: postać możesz jeszcze odzyskać, wyślij sobie chasło na maila choć jak mi się zdaje EQ już nie będzie ![]() A na przyszłość patrz po jakich stronach chodzisz ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Po co ci to?:P
Profesja: Knight
Świat: N.....A
Poziom: 623
![]() |
![]() ehhh koles Cie hacnol :/sproboj odzyskac haslo www.tibia.com->my account->Account lost? i dalej sobie poradzisz
![]()
ehh czemu ludzie tak hackuja innych? ![]() Loth Lenam(old char hacked ![]() Ostatnio edytowany przez Wierzba Ziom - 25-06-2005 o 11:34. |
![]() |