|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Kiedyś przed update forum było wspomniane coś że update forum wprowadzi możliwość zmiany nicka, co z tą opcją? istnieje i ja nie moge znaleźć czy poprostu jej niema?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() O ile dobrze wiem. Taka możliwośc jest mozliwa jak masz namelock.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() ej mi chodzi o nick na forum tibia.pl a nie w tibi :>
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() No to mówie o tym ! Mój kolega na forum dostał namelocka. Napisał PW do Droma i zmienili mu nick !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jesli ktos ma glupiego/wulagarnego/niestosownego nicka to dostaje bana z powodem "namelocked" i instrukcjami co ma zrobic. I ja mu zmieniam tego nicka na nromalny i zdejmuje bana.
Ale jest to mozliwe tylko jesli nick lamie regulamin. Nie bedzie funkcji zmiany nicka przez usera. Sprawialoby to za duzo klopotow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Niektórzy za swoje nicki nie pownni mieć możliwości zmiany i odbanowania, na przykład tacy jak Cudowne dziecko dwoch pedalow, czy Dupa Jana Sobieskiego robią konto tylko po to żeby sobie jaja porobić.
Btw, fajne są te dwa nicki. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
W tym pierwszym nic złego nie widzę (mam zresztą znajomego, który ma tak na imię w RL) Zresztą, pozwólnie szukać takich imion modkom, bo zaraz zrobi się tu temat z milionem średnio głupich imion zgłaszanych przez bardzo głupich userów, a tego nie chcemy. Ot, po prostu, jak już drom powiedział, nie będziemy zmieniać nicków na życzenie usera, bo wprowadziło by to zbyt duże zamieszanie na forum. (nie, nie będziemy robić wyjątków)
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 25-06-2005 o 23:34. |
|
![]() |
![]() |