|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: kto to wie...
|
![]() Po tych wakacjach idę do klasy 3 gimnazjum
![]() ![]() Czy u was też tak straszą egzaminem i pod jego pretekstem zadają masę zadania ![]() Czy jest sens się go bać ![]() Czy uważacie że władze wyższe sensownie zrobiły każąc nam go pisać ![]() Jak ktoś chce moze napisać jakie miał wyniki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1) Tak, straszą, z 40 dodatkowych godzin mieliśmy na rozwiązywanie rozmaitych dodatkowych zadań
2) Nie ma żadnego sensu, i nawet nie opłaca się przed nim stresować bo stres tylko może przeszkadzać w logicznym myśleniu ![]() 3) Raczej tak, sens napewno w nim jakiś jest 4) ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() 2. Nie. Bo jesli masz cos w bani, to z 70pkt mozna wyciagnac uzywajac samej logiki. Nie przygotowujac sie W OGOLE ( i nie przypominajac sobie wzorow) mialem 82pkt... 3.Sensownie. 4. Ja nie narzekam i jestem zadowolony.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
![]() aha i myśle że władze dobrze zrobiły każąc nam go pisać bo sprawdzają wiedze a jak by inaczej sprawdzili jak by się okazało że na sprawdzianach ściągałeś a zadanie odpisywałeś (to tylko teoria)
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 30-06-2005 o 14:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() 1. straszyli ale nie potrzebnie.
2.nie ma sensu sie go bac bo jest to test dla inteligentnych ludzi. jak sie bedziesz bal to napiszesz bardzo lipnie 3.tak 4.84 39pol/45mat
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: kto to wie...
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Widze, że dużo osób uważa, że egzamin jest potrzebny. W sumie to podzielam ten pogląd, tylko dlaczego ci nauczyciele tak panikują ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() u nas nauczyciele pokazują nam testy z rożnych roczników rozwiązujemy je powinno byc ok
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Jak już teraz będziesz się stresować tym co będzie za 10 miesięcy później to nie wiem czy długo pożyjesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() u mnei to straszyli od poczatku roku-.-
nie ma czego sie bac ta a punktow 80 bez uczenia sie-.-(przy sredniej 3,8 na koniec....)
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nie ma się czego bać a tym bardziej uczyć.
Dla mnie to był test na inteligencje. No ale nauczyciele i tak będą mówić że trzeba się uczyć i nic tego nie zmieni.
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
2.Kompletnie nie ma sensu się go bać, ja jak się "przygotowywałem" to sie nic nie uczyłem nawet nie ma sensu sie stresować ![]() ![]() 3.Sensownie moze i tak poniewaz jest to w kazdym razie sprawdzian naszej wiedzy ![]() 4. Matma 36 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() 1.Moze i troche straszyli ale bez przesady! A zadania dodatkowe to robilismy ale dopiero miesiac przed testem i only na majmie
![]() 2.To test na inteligencje a nie na wiedze! Przydadza ci sie wzory ale ogolnie to jest prosty jak sranie ![]() 3.A no potrzebny jest potrzebny zeby szkoly wiedzialy czy uczen jest dawn boyem, normalnym gostkiem czy wybitnym kujonem! 4.Moj za***istny wynik to 80.... ![]() |
![]() |
![]() |