|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() Witam. mam pytanko a mianowicie: ostatnio "wędrowałem" po Allegro i zobaczylem ze ludzie sprzedaja Postacie i rzeczy do tibi!! Czy to jest zgodne z prawem tibijskim? czyli czy sprzedanie komus konta, przez allegro oczywiscie i pozbycie sie praw do tego konta jest uczciwe?? prosze o odpowiedz
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nie jest to zgodne z prawem Tibijskim.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() http://www.tibia.com/community/?subtopic=tibiarules
Akceptowałeś to przy zakładaniu postaci. Przeczytałes. Prawda?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
No pewnie że przeczytał... ![]() @Topic: To jest nielegalne.
![]() |
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() To jest nielegalne w swietle prawa Tibijskiego. Natomiast jak najbardziej legalne w swietle prawa Polskiego. Inaczej allegro nie pozwalaloby wystawiac takich aukcji
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() nie no to jest nielegalne...ale najbardziej mnie rozwala jak wiara sprzedaje różne programy np. Mc, GG itp. raz widziałem jak gostek sprzedawał instrukcję jak zalogować się bez kolejki..ciekawe co to za instrukcja...pewnie: "Kup sobie pacca"
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
i co zasmiecsz tylko forum skoro sie nie znasz??nie jest to takze nielegalne w swietleprawa POlskiego (czytalem anwet na onecie ostatnio o tym) a mianowicie ponoszenie korzysci majatkowych z gry bez zgody jej autora jest nielegalne !!!!
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Buahahahaha, i co moze jeszcze Cipsoft z Kwasniewskim razem o tym napisali? ,,od dzis w prawie Rzeczy Pospolitej Polski nie mozna sprzedawac kont tibijskich''. to jest nielagelne w tym sensie ze mozna dostac bana, ale nei mozna za to pojsc do wiezienia.
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
omg chlopaku sory jestes idiota sprzedaz konta w grze (nie chodzi mi tylko o tibie i to co tu wypisujesz, oraz kazdej innej rzeczy z tej gry jest niezgodne z prawem) tak samo jakbys sprzedawal gry pirackie jest to ponoszenie korzysci materialnych bez zgody tworcy gry a cos takiego jest niezgodne z prawem
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Neverland Ulubiony zespół: Helloween, Blind Guardian, Kreator, Manowar Ulubiona profesja: Paladyn
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shaarez
Profesja: Druid
Świat: Honera
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() znaczy moze nie tyle nielegalne co łamiące zasady tej gry, na początku gdy stwarzasz postać amsz tak kilka punktów, na które sie zgadzasz i tam między innymi jest zakaz dzielenia sie swoim kontem z innymi ludżmi, jak przedajesz postać łamiesz ten punkt regulaminu ( a z koro masz postać to go zaakceptowałes) więc wedle prawa jesteś zwyrodniałym przestępcom bez skrupułów. cipsoft moze to udowodnic i wtedy sie to konczy banem postaci jednak tak sie dzieje zadko, jedynie chyba w przypadkach gdzie postac jest sprzedawana na kanale "trade"
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() ...A ludzie sprzedają, bo jak wystawi postać i ją sprzeda, weźmie kasę itp., to już jest problem tego co kupi. Co sprzedawcę interesuje, że jego była postać dostała bana??!!
Dobra - troche odbiegłem od tematu. Ja słyszałem, że to jest nielegalne w świetle praw tibijskich. O legalności Prawa Polskiego nic nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
|
![]() LOL z kad tu tyle Bełchatowian?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Nie jest to zgodne z prawami tibii. Mozna dostac za to ban za account sharing.
@up: moze cos odnosnie tematu? @modki: zamknac temat plx. ![]() |
![]() |
![]() |