Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-07-2005, 22:44   #1
Ludwik XVI
Użytkownik forum

Ludwik XVI's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Tarnów

Król Nietypowe pytania dotyczące Premium Account.

Mam do was kilka pytań dotyczących Premium Account, które nie były poruszone wcześniej (chyba).

Jeśli wykupie Premium Account na 3 miesiące i ten czas minie to:
a)Jeśli mieszkam w Ankrahmun i tam się ostatnio wylogowałem a Premium Account się skończyło to co się stanie z moją postacią?
b)Jeśli kupie sobie czar Berserk'a i PACC się skończy to czy póżniej moge go używać?
c)Jeśli posiadam guildie i PACC się skończy, a nikt inny w mojej guildi nie ma Premium Account to co się stanie z guildiom?
d)Jeśli posiadałem dom i PACC się skończy to co się stanie z wszystkim przedmiotami które się w nim znajdowały?
Ludwik XVI jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-07-2005, 23:01   #2
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Żarówka Czytaj

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ludwik XVI
Mam do was kilka pytań dotyczących Premium Account, które nie były poruszone wcześniej (chyba).

a)Jeśli mieszkam w Ankrahmun i tam się ostatnio wylogowałem a Premium Account się skończyło to co się stanie z moją postacią?
b)Jeśli kupie sobie czar Berserk'a i PACC się skończy to czy póżniej moge go używać?
c)Jeśli posiadam guildie i PACC się skończy, a nikt inny w mojej guildi nie ma Premium Account to co się stanie z guildiom?
d)Jeśli posiadałem dom i PACC się skończy to co się stanie z wszystkim przedmiotami które się w nim znajdowały?
a) Zostanie ona przeniesiona do Thais, a rzeczy leżace w Ank~, bądź gdzie indziej na Premium Area zostaną tam nadal.
b) Po skończeniu PACC-a nie będziesz go mógł używać, ale jak PACC-a znowu wykupisz to już czaru kupować po raz drugi nie będziesz musiał .
c) Żeby założyć gildię potrzeba 5 PACC-ów. Jak się komuś skończy PACC i nie będzie zastępcy to chyba się gildia rozpadnie .
d) Te przedmioty zostaną przeniesione do Twojego depo w mieście, w którym byłeś zalogowany.

To tyle. Gdzieś to już było opisane.
Marixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2005, 23:02   #3
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ludwik XVI

ad. a)
Zostaniesz obywatelem Thais

ad. b)
Nie

ad. c)
nie moze byc gildii bez innych PACCow (vice liderzy?) ale gildia i tak sie rozpadnie (tu pewien do konca nie jestem)

ad. d)
Itemy przejda do depo w miescie w ktorym znajdowal sie ten dom, a sam dom zostanie wystawiony na sprzedaz.

@EDIT
@up: minimalnie szybszy

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2005, 23:04   #4
Marcin of shadow
Zbanowany

Marcin of shadow's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)

Marcin of shadow ma numer GG 1931759
Domyślny

@Rycerz Marixon

nie mam nic do dodania

a co do pytan to one juz byly gdziesz poruszane na 100 %
Marcin of shadow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania