|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Mam do was kilka pytań dotyczących Premium Account, które nie były poruszone wcześniej (chyba).
Jeśli wykupie Premium Account na 3 miesiące i ten czas minie to: a)Jeśli mieszkam w Ankrahmun i tam się ostatnio wylogowałem a Premium Account się skończyło to co się stanie z moją postacią? b)Jeśli kupie sobie czar Berserk'a i PACC się skończy to czy póżniej moge go używać? c)Jeśli posiadam guildie i PACC się skończy, a nikt inny w mojej guildi nie ma Premium Account to co się stanie z guildiom? d)Jeśli posiadałem dom i PACC się skończy to co się stanie z wszystkim przedmiotami które się w nim znajdowały? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
b) Po skończeniu PACC-a nie będziesz go mógł używać, ale jak PACC-a znowu wykupisz to już czaru kupować po raz drugi nie będziesz musiał ![]() c) Żeby założyć gildię potrzeba 5 PACC-ów. Jak się komuś skończy PACC i nie będzie zastępcy to chyba się gildia rozpadnie ![]() d) Te przedmioty zostaną przeniesione do Twojego depo w mieście, w którym byłeś zalogowany. To tyle. Gdzieś to już było opisane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Zostaniesz obywatelem Thais ad. b) Nie ad. c) nie moze byc gildii bez innych PACCow (vice liderzy?) ale gildia i tak sie rozpadnie (tu pewien do konca nie jestem) ad. d) Itemy przejda do depo w miescie w ktorym znajdowal sie ten dom, a sam dom zostanie wystawiony na sprzedaz. @EDIT @up: minimalnie szybszy ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() @Rycerz Marixon
nie mam nic do dodania a co do pytan to one juz byly gdziesz poruszane na 100 % |
![]() |
![]() |