|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Czy zdarzylo wam si kiedys ze potwur kturego zwykle rozwalaliscie na luzie
![]() zwykle bilem nawet 3 amazonki naraz i nie zabieraly mi wiecej niz 20hp, az tu raz spotkalem tako 1, kturo nietyle ze trafic niemoglem, to jeszcze mnie mocno bila, w koncu jo zabilem, ale stracilem sporo hp (dokladnie ile niepamietam ![]() Sorry jesli juz taki temat byl, ale to muj 1 temat. Aha i jeszcze jedno, nie rubcie postuw w stylu: bilem dragi i mi nagle dragon lord wyskoczyl i byl silniejszy i mnie zabil, co za noob lepiej zamknoc odrazu temat ![]() By Hegemmon: Ja cię kręcę ożesz kurnasz. człowieku poczytaj słownik ortograficzny w którym opisane są podstawowe zasady pisowni. Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 04-07-2005 o 14:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jedyna pozostałość z RPG w tibii to losowe hity. Amazonka miała mocne rzuty na atak więc dobrze waliła, ty miałeś pecha przy bloku więc? zdarza się
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() THX Wieszok, juz sie balem ze sie cos niewiem co stalo wtedy
![]() No i musze przyznac ze temat troche glupi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Lublin
Świat: Nebula
|
![]() Proponuje temu kolesiowi o nazwie Aigani Max Wielki nauczyć się pisać po polsku bez rażących błędów ortograficznych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Moja wina ze tak dlugo gralem w tibie, gdzie musialem pisac dosc szybko i z
bledami, zeby naprzyklad wytlumaczyc umierajocemu gosciowi ze niemam zarcia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Skill 55/55+ wooden shield i sickle. Trenie z Druidem który nie moze mnie walnąć i ze spiderem. I przez godzine jest oki, ale tak 1,5h minie spider zaczyna mi zadawać mocne hity! (10-12-nawet 15!) nie mam zbroi, i nie bije mnie więcej niż 2! Wtedy zabijam tego, siedze se 2 minuty i biere nowego
![]() Co to do cholery jasnej jest??!!
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 36
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Człowieku hity są losowe, raz możesz dostać chmurkę, a raz nawet 15. To zależy od szczęścia.
![]() Wczoraj expowiska zajęte na kontynencie, więc idę na Wild Warrior koło Femmor Hills. Leję go jeden padł zero straty hp, a drugi 2 hity mocne: 32 i 24. Raz nic nie stracisz, a raz możesz dednąć na słabym potworku. Kumpel mi opowiadał jak na 60 poziomie niektórzy blokowali Demony. Jednego się udało więc nabrał pewności, więc brał się za drugiego i po chwili przebudzenie w świątyni. Takie jest życie i różnie obrywasz. ![]() Ostatnio edytowany przez Madius - 04-07-2005 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
a co do tematu to tak jak wyzej... ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Erycus Of Death
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() mi często zdarzało się tak... że w tombie, raz bp uh starczał na 20k exp a raz na 60k
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Świat: Xerena
![]() |
![]() Albo czasem sie tak zdarza ze Cipy uleprzajo potworki, bo graczom sie za latwo gra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Adrianoss
Gildia: Sam już nie wiem
Świat: Galana
Poziom: 91
Skille: 85/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() to jest losowe, czasem guarda zabijam bez straty hp na full atack, a czasem trace ze 300hp na balance, wiecroznei to bywa
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cisoy są losowe.
A co do pisania to wiesz co ? Teraz nie patrze nawet na klawiature i szybko pisze ![]() W dodatku oglądam telewizje i słucham muzyki wiec nie pierdziel , że przez tibie nie umiesz pisać. Pisać jo zamiast ją itp to żal dupe ściska ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Wiem jedynie, że od tamtego update beholdery są o wiele silniejsze. Kiedyś je spoko rozwalałem, a teraz to nawet dwóch naraz z uhem nie mogę rozwalić :/. Tak samo GS-ki. Gdyby nie zupgradowali im biegu, to lurowane bym spoko zabijał moim palkiem. A tak to ciach ciach i dead :|.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Mnie prawie Orc wariory nie zabily ( knightem 22 level 66/62
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() hehe swoją drogą musisz być prawdziwym PA skoro lejesz nawe 3 !!!! amazonki!!!! naprawde gratuluje odwagi i heroicznych czynów [;, a tak na serio to wiesz z potworami nigdy nic nie wiadomo, czasem trafi sie wybitna ciota a czasem hamciuch jakich mało, ale widać to najlepiej na przykładach potworów które są nieco sliniejsze od amazonki, dajmy na to dragi, pamiętam takie (jak jeszcze chodziliśmy na hunty z kumplem) że sie trafiały takie co mój kolega 21 knigt zucał raptem 3 exury i to wystarczało a były tez takie ze poszły 4 uh zanim go ubiliśmy, wtedy gra jest bardziej urozmaicona bo co to za frajda by była jeśli każy potwor danego gatunku był taki sam [;
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie zdarzylo ze rat zrobil mi combo za 50 hp! alez on ma silne czary czasami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gandalf Blakc
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Monarch
Świat: Lunara
Poziom: 55
Skille: 82/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() Temat troche dziwny ale może się coś takiego zdarzać ;]
PS.Czy ty chodzi na lekcje języka polskiego, jak nie to zacznij albo wez do ręki słownik ortograficzny bo mnie załamujesz troche z tymi błędami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Początkujący
Imię: Thraalin
Świat: Azura
Poziom: 20
Skille: 60/60