|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 52
Poziom mag.: 49
|
![]() yo
Mam takie pytanko uzbierałem w palku [ 21 lvl ] już ponad 50k ( ! ) i niewiem co za to kupić... myślałem nad BoH-ami ale koledzy mówią że będą mnie za to high lvl ścigali a posiadam na sobie plate set bo czytałem że zdecydowanie niepotrzebny jest większy def na tym lvl więc skoncentrujmy się może na BoH kupić czy nie ? [ przypominam 21 lvl palladyn ] jeżeli macie jakieś inne uwagi też śmiało pisać.. Ps: Facc... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siedlce
|
![]() Jeżeli masz duże lagi to kupuj lepszy eq, a jezeli twój net chodzi bez lagów, to kup bohy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 52
Poziom mag.: 49
|
![]() mhm ale co mają wspólnego lagi z BoH ? wytłumaczcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Na tym lv po założeniu boh nie odczujesz różnicy. (Czyli strata pieniędzy. Lepiej poexpić trochę i poczekać aż stanieją). Wydałbym na coś w stylu k-set (powinno starczyć i jeszcze zostac. No chyba że ceny masz strasznie wysokie). Potem zaopatrzyłbym się w bolty i runy i poszedł expić.(albo trenować, jeżeli uważasz że masz za słabe skille).
@adq Pewnie żeby nadrabiać odległość straconą podczas laga.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja bym kupił Blue Robe i w zależności od cen dokupiłbym k - legi, a jeżeli coś zostanie kupuj jak jush Dwim wspomniał bełty i możesz kupić Uhy na przyszłość albo jeśli są potrzebne Ci teraz.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Lepiej nabij lev zanim kupisz bohy, a to że cie będą high lev ścigać za to że masz bohy to tego jeszcze nie słyszałem.
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Na tym lev za wczesnie na bohy. Ja bym na towim miejscu kupil duzo beltow i expil. Jak chcesz kup sobie k-set.
ps: na jakim servie grasz?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jak padniesz i stracisz p-arma, to duzo nie stracisz. Padniesz i bohy wypadna - bedziesz zalowal kasy
![]() Ja na twoim miejscu kase trzymalbym w depo. Raz, ze bohy na tym levelu sa kompletnym wyrzuceniem kasy w bloto ( i duze ryzyko stracenia ich). Dwa, ze jesli jest to nowy swiat, trzymanie ich w dp sie nie oplaca. Lepiej poczekac i zaoszczedzic. Od biedy mozesz k-seta kupic, chociaz to wiele nie da. Innym sposobem jest zainwestowanie w uhy : na mlodych serverach sa one dosc tanie, nastepnie drozeja i mozna sprzedac je z zyskiem.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Sa rozne przypadki, jakis hlvl sie dowie ze kupiles BoH'y i odbije mu cos, pomysli zes slabiak i cie killnie. Druga np: Grajac na nowych swiatach mozna spotkac pare typkow po 50lv+ (najczesciej spotykane) ktorzy sa w jednej gildii i maja regule :"Placisz albo Ded". W wiekszosci przypadkach chodzi im oto ze jak przekroczysz przez nich ustalony lv to musisz zaplacic im, albo inaczej beda cie huntowac (no chyba ze to Non-Pvp ![]() @Topic Wiesz tobie radze zainwestowac w pancerz, bo rzeczywiscie jak inni twierdza na tym lv nieoplaca sie kupowac Boh'ów. Poczekaj z nimi do mmm.. 35lv+ minimum ![]() |
|
![]() |
![]() |