|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() eh filmik jest troche nudny na początku lazimy bez celu ale później wjazd na zamek koło ab ... jaja były na piętrze z ds byłem tak wysrany i z sd pociągnąłem ds'a który miał 1hp no wiecie jak to jest za pierwszym razem ... nie śmiejcie się
![]() a to link do filmu: http://rapidshare.de/files/2888970/Dragi.rec.html |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() OMG.....heh,dla mnie filmik 5 może 5.5/10 :> Mogłeś zacząć nagrywac dopiero w zamku...Film trwa 56 min. z tego 40 widzimy pałętanie sie po tibi,szukanie gildi druidów w Carlin itp.a 16 minut akcji...Heh oczyściliście zamek ale o czymś zapomnieliście
![]() Ps: na zamek z 4 uhami? Miałeś fuksa że potwory nie atakowały ciebie ![]() ![]() ![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ej ziomale ja myslałem ze bedziecie comeny dawac a tu lipka jedna osoba
![]() no no koment plz ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ale sie usmialem
![]() ten film to jakasparodia w draga z sd :/ potem w shamana z sd :/ knigt nie przebijal sie przez mino maga -.- na tej wierzy jest quest a wy go nie zrobilsicie. nie wiem po co wogle tam isc jak nie na qiuesta ;/ w dsy z sd :/ Wszystko rozumiem ze ktos moze miec 1postac ale takie cos !? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Super filmik! Dawno się tak nie uśmiałem!! A najlepsze było to: 18:26 Heldor Domus: plis 18:26 Santry Squad: jest fajnie 18:26 Santry Squad: dokoczy 18:26 Santry Squad: to 18:26 Santry Squad: choc 18:26 Heldor Domus: daj mu sd 18:26 Grom Masters: a wy nie pchajcie 18:26 Heldor Domus: rozwalimy |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Secura
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Wiesz czemu oni nie wykonali tego qeusta bo to by byl quest spoling i by usuneli ten temat wraz z filmem a takto moze poza filmem go wykonali ale wczenij a teraz chciaeli pokazac jak sie dochodzi do niego
![]() Ostatnio edytowany przez Skrzat - 09-07-2005 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Imię: Royal Dex
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 58
Poziom mag.: 53
|
![]() Co za noobowski film . A ten grom co za noob i on ma podobno 26 lvl . i jeszcze ten na h cos tam qrde on ci mowi ze na arcaniasty niedzila hmm a ty wniego ciagle naepiasz GRATZ INTELIGENCJI . LOL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Gratz filmu chłopcy mi sie strasznie podobał po prostu świetny (heldor wymiata)
Ostatnio edytowany przez Glacial - 09-07-2005 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() za dużo gadania i pałętanie sie po mieście !!! Ale filmik fajny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Sorki ze to powiem ale jestescie banda newbie a jeden ten na h to n00b mowilscie mu ze hmm nie dzialaja a on z hmm walil xD film taki o od 40 minuty ale z sd draga :0 eh film wam sie nie udal
ps nie odswiezaj tematu bo mi sie chce juz zygac widze go codziennie -.- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
|
![]() He he fajnie walnoles dsa z sd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie no filmik cool
![]() Szkoda tylko ze nie zajżeliscie do zadnej skrzynki ![]() no i który sorc (drut) na takim mlvl jak ty masz nie ma jeszcze niewidki ???????????? no i przydal by sie aby jeden destroy bo szkoda many na exany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() do ~40 minuty radze na przyspieszeniu
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Podlasie
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() ![]() |
![]() Fajny filmik
![]() Te dialogi budza zgroze ..... Heldor Domus: na gore You lose 3 mana. Grom Masters: czekajcie You lose 3 mana. Grom Masters: trzese Grom Masters: sie Grom Masters: chwilka Heldor Domus: na goze Grom Masters: ful def Santry Squad: z czarow Grom Masters: mialem Grom Masters: !! You lose 1 mana. Heldor Domus: demony skieletony Grom Masters: zapomnailem You lose 1 mana. Santry Squad: dobra Santry Squad: na gore You lose 1 mana. Grom Masters: szkielty Grom Masters: demony Grom Masters: ?/ You lose 1 mana. Heldor Domus: skieletony demony Grom Masters: ile Grom Masters: ? Podobal mi sie ten Sd na DSa ![]() A najfajniejsze jest to ze oni nagrody z tego questa nie wzieli a tam skrzynki były ![]() Ostatnio edytowany przez ninja22 - 10-07-2005 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Boze co za ludzie, po co wy gracie w tibie?? Grom to juz kompletny noob, to ze sie bał to 2 dsów to półbiedy, ale jak sie blokuje draga stojąc na wprost niego to trzeba byc porzadnym kozakiem albo czlowiekiem który nie wie jak blokować
![]()