|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Witam.
Mam problem, dla mnie jest on bardzo ważny. Otóż, dzisiaj zrobiłem nowe konto (account) w Tibii, i zrobiłem postać. Chciałbym pograć, ale jest jeden kłopot, zapomniałem numeru do konta (hasło znam), i zapomniałem, jak się nazywa postać, bo dawałem Suggest Name. Proszę, pomóżcie, czy można w jakiś sposób zobaczyć, kto zrobił nowego accounta dzisiaj. Chcę grać, ale nie umiem sie zalogować ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() No raczej spieprzyłeś.Już niestety sie nic zrobic nie da =/
(ew.założyć nowy acc ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Atik Cetrion
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 30
Skille: 72/59
|
![]() Jest jeden sposób. Z tego co piszesz wynika ze dopiero masz 1 lvl, wiec nie placz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Poprostu zaloz nowe konto przeciez nic nie tracisz tylko tym razem niczego nie zapomnij
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() oto mamy kolejny przykład na to że skleroza nie boli ale sie nachodzić ( narobić w tym przypadku) trzeba, jak byś pomyślał to byś sobie gdzieś ten numer konta zapisał, a z resztą to on chyba na e maila przychodzi, więć wystarczy tam zajrzeć i sprawdzić. Następnym razem zapamiętaj numer i hasło albo przynajmniej nick postaci.