|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wiedziałem gdzie to opublikować, więc odpowiem po prostu na ten post kóry równiez mówi o crowbar. Otórz podczas dragon huntu w ciele świeżo zabitego przeze mnie smoka znalazłem kuszę, 35 gp i... crowbar. Czy to może być bug, czy rzeczywiście można znaleźc crowbar w smoku? Pozwólcie, że wklęję zjęcie z lootem z owego huntu. Nic nie wiedziałem o crowbar, nigdy nie zaglądałem na tibia.pl do informacji o tej broni, aż z ciekawości dzisiaj spojrzałem i zauważyłem ze wypada tylko z behemotha. Nie wiem teraz jak mogła znaleźć się ona w smoku, którego sma zabiłem i nikt nie mógł jej podłozyć. Być może to bug, a być może crowbar rzeczywiście wypada ze smoka.
![]() Moja sugestia jest taka żeby mimo wszystko dodać crowbar do przedmiotów wypadających ze smoka. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 08-08-2005 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() oO ja na huncie kiedys gdybyłem tez mi qmpel pokazal crowbar i powiedzal ze z draga ja mu do dzis nie wierzylem a jednak......
|
![]() |
![]() |