Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-08-2005, 01:37   #1
Whisper
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 08 2005

Problem Wojna ze Swe na new servie(Obsidia)

Kolejny przykład Power Abusingu na new servie ze strony naszych odwieczny wrogów szwedów, podjelem sie walki poniewaz mam dosyc Pa. Wiem ze niemam najmniejszych szans ale nawet najmniejszy frag pozwoli mi odczuc pewnego rodzaju satysfakcjie!!

http://rapidshare.de/files/3922714/War.JPG.html
Whisper jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-08-2005, 01:38   #2
Tychanowicz
Użytkownik Forum

Tychanowicz's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337

Domyślny

I znowu te wojny.
Tychanowicz jest offline  
stary 13-08-2005, 14:47   #3
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Whisper
Kolejny przykład Power Abusingu na new servie ze strony naszych odwieczny wrogów szwedów, podjelem sie walki poniewaz mam dosyc Pa. Wiem ze niemam najmniejszych szans ale nawet najmniejszy frag pozwoli mi odczuc pewnego rodzaju satysfakcjie!!

http://rapidshare.de/files/3922714/War.JPG.html
"Odwiecznych wrogów"? Co to ****a jest? Noob plax. Ekhem... więcej gramatyki zamiast Tibii plz...
Jerkov Thundersword jest offline  
stary 13-08-2005, 15:01   #4
Bofiro
Guest

Domyślny

PO co pchać się tam gdzie PKją?? Ja jak coś udaje niemca i tyle

stary 13-08-2005, 18:54   #5
Siergiey
Użytkownik Forum

Siergiey's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Gildia: Draco~ 4ever
Świat: j3bac tibie
Domyślny

Wstydzisz sie tego ze jestes Polakiem?
Boisz sie ze umrzesz za to ze jestes z Polski?

Ostatnio edytowany przez Siergiey - 13-08-2005 o 18:58.
Siergiey jest offline  
stary 13-08-2005, 19:38   #6
Sadamq
Użytkownik Forum

Sadamq's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2004

Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
Domyślny

Tak. Przez niektóre osoby [ 60 % Poslkich Graczy ] Wstydze sie tego. Bo są Noobami, Thiefami hackerami i power Abuserami. Dziwne że widzą to tylko u BR i SWE a nie u samych siebie. Szczerze, to nigdy nie miałem sytuacji zeby Szwed albo Brazyl. powiedzial na mnie 1 złe słowo, Polaków takich zaś było pełno - A żeby to chociaż mieli powód. Więc szanowny Siergiey - Tak, wstydze się Polaków na serverach.
Magic : x
Sadamq jest offline  
stary 13-08-2005, 21:14   #7
Lord Of Knight's
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 07 2005

Domyślny Lól

Hmm ze szwedami na new servie nie wygrasz ponieważ oni są zawzięci i zeby wygrac potrafią grac nawet po 19h dziennie pozatym u nich chyba wakacje są kiedy indziej to kiedy Wy będziecie musieli kuć oni zaczną dopiero grac więc nie macie praktycznie szans...Chyba ze juz tam macie jakis tam pare h leveli
Lord Of Knight's jest offline  
stary 13-08-2005, 22:47   #8
Mario'il
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 08 2005

Domyślny lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
"Odwiecznych wrogów"? Co to ****a jest? Noob plax. Ekhem... więcej gramatyki zamiast Tibii plz...
Sam jestes n00bem frajerze jak cos ci nie pasi to nie pisz postow a to ze musimy na naszym serverze wytepic szwedow to nie znaczy ze jestesmy n00bami thiefami i chackerami to oni zaczeli -.-
Mario'il jest offline  
stary 13-08-2005, 22:52   #9
veggie
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 08 2005

Domyślny

Huhuhuhu, aqrat sie tam na Obsidie wybieram xD Szkoda, ze jestem facc i musze czekac ten tydzien-dwa, bo bede strasznie w tyle ... A pacca szkoda mi kupowac na ostatnie 3 tygodnie wakacji ... Ale i tak widze, ze bedzie ciekawie ( jak na co 2 nowym servie ;P )
veggie jest offline  
stary 13-08-2005, 22:56   #10
Człowiek honoru
Użytkownik Forum

Człowiek honoru's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Zza Mikrofonu

Profesja: Knight
Gildia: DM
Świat: Selena
Poziom: 42
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
Człowiek honoru ma numer GG 3867939
Domyślny

Wy***ana wojna... naprawde bardzo mądrze marnujesz czas...ale co tam

"Kocham, Podziwiam, Szanuje, Ranie, Przepraszam, Naprawiam..."
Człowiek honoru jest offline  
stary 13-08-2005, 23:25   #11
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Domyślny

@ Whisper
"ze strony naszych odwieczny wrogów szwedów" - jak ktos jest od Ciebie lepszy to odrazu odwieczny wrog ?

A co do wojny to za***ista xDD tylko chyba troche po dupie dostales <hahaa>
Kiroy Wind jest offline  
stary 13-08-2005, 23:46   #12
Gadziu
Użytkownik Forum

Gadziu's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

rotfl'n lol

"jepać rzfeduw"
"jeżdże polzka nie zginełma kiedy my rzyjemy"
etc~
Kolejny polaczek biegający w biało czerownym kubraczku udaje zbawcę ludzkości. Suuuuuper -.-
stary 13-08-2005, 23:48   #13
Radlic
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Of Knight's
Hmm ze szwedami na new servie nie wygrasz ponieważ oni są zawzięci i zeby wygrac potrafią grac nawet po 19h dziennie pozatym u nich chyba wakacje są kiedy indziej to kiedy Wy będziecie musieli kuć oni zaczną dopiero grac więc nie macie praktycznie szans...Chyba ze juz tam macie jakis tam pare h leveli
Nie na tym polegają ich sukcesy.
Oni poprostu umieją wspólpracować (tak jak hmm 10% polaków grajacych w tibie ? ) nieważne ile grają i jakie mają lvl'e, ich przeciwnicy moga mieć nawet po 30+ lvl wiecej od nich, mogą mieć przewage liczebną a i tak oni najprawdopodbniej wygrają. Szwedzi są chyna najbardziej zoorganizowanymi ludzi w tibii.

Co do nas, też niejesteśmy lepsi, może i oni grają te 19~h dziennie hmm ale i tak większość naszych w tych evul czasach 'sharuje' acce i zdarzają się takie 'przypadki' po 24h/7.

Ostatnio edytowany przez Radlic - 13-08-2005 o 23:49.
Radlic jest offline  
stary 13-08-2005, 23:50   #14
Whisper
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind
@ Whisper
"ze strony naszych odwieczny wrogów szwedów" - jak ktos jest od Ciebie lepszy to odrazu odwieczny wrog ?

A co do wojny to za***ista xDD tylko chyba troche po dupie dostales <hahaa>
A wiec do wszytskich kto to czytaja Kiroy Wind jest Szwedzkim psem i jest na ich usugach, robi im laske i obciaga wazmian za to ze dadza mu expic na golbiach, twierdzi ze oni sa jego kumplami ale jestem pewnie na 100% ze jak by padl to by nawet dupy iruszyli a co do bysia lepszym niebadzi taki pewnie ja gram sam a oni w dzieseciu ;] a ty taki kozak niebadzi bo jak piaslem do cieibe to srales po zatym nic nieprzegralem bo nawet niezaczelem chcialem nabic pare fragow ale stwierdzilem ze marnuje czas bo walka z ludzimi ktorzy graj w 10 maja wszystkie mozliwe cheaty i posiadaja bardzo dobre pvp( Aimbot tibia 7.5) trafiajac bez zadnej pianki i uhajac sie na 20 hp w biegu a tobie psie rzycze mielgo lizana dupy szwedom
Whisper jest offline  
stary 13-08-2005, 23:55   #15
Whisper
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gadziu
rotfl'n lol

"jepać rzfeduw"
"jeżdże polzka nie zginełma kiedy my rzyjemy"
etc~
Kolejny polaczek biegający w biało czerownym kubraczku udaje zbawcę ludzkości. Suuuuuper -.-
A ty ****@ taki do przadu niebadzi bo przypuszczam ze twoje umiejetnosci nie sa za wysokie posiadasz 67 MS na servie nasjtarszym servie takie chary to ja robie w miesiac kozaku pier dol ony, niewiesz ****a o co biega to *** jak bys strcil chara na innym servie ktory byl w czolowce przez szwedow wiedzial bys czemu splówam na nich!

Ostatnio edytowany przez Whisper - 13-08-2005 o 23:59.
Whisper jest offline  
stary 13-08-2005, 23:55   #16
Gadziu
Użytkownik Forum

Gadziu's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Whisper
A wiec do wszytskich kto to czytaja Kiroy Wind jest Szwedzkim psem i jest na ich usugach, robi im laske i obciaga wazmian za to ze dadza mu expic na golbiach, twierdzi ze oni sa jego kumplami ale jestem pewnie na 100% ze jak by padl to by nawet dupy iruszyli a co do bysia lepszym niebadzi taki pewnie ja gram sam a oni w dzieseciu ;] a ty taki kozak niebadzi bo jak piaslem do cieibe to srales po zatym nic nieprzegralem bo nawet niezaczelem chcialem nabic pare fragow ale stwierdzilem ze marnuje czas bo walka z ludzimi ktorzy graj w 10 maja wszystkie mozliwe cheaty i posiadaja bardzo dobre pvp( Aimbot tibia 7.5) trafiajac bez zadnej pianki i uhajac sie na 20 hp w biegu a tobie psie rzycze mielgo lizana dupy szwedom
posiadasz 67 MS na servie nasjtarszym servie takie chary to ja robie w miesiac kozaku pier dol ony, niewiesz ****a o co biega to *** jak bys strcil chara na innym servie ktory byl w czolowce przez szwedow wiedzial bys czemu splówam na nich!
Blz no keal :< Przecież nie od dziś wiadomo, że Szwedzi to ostanie wcielenie lucyfera i belzebuba w jednym :<
Bójmy się, albowiem armageddon nadejdzie o.0
ojej :< blz no keal me ja wiem że ty masta jesteś i grasz bubble, kaczero i eternalem naraz :< Moge od dziś na ciebie mówić per "miszczu" ? o.0

Ostatnio edytowany przez Gadziu - 14-08-2005 o 00:04.
Gadziu jest offline  
stary 14-08-2005, 00:06   #17
Kiroy Wind
Użytkownik Forum

Lokacja: Gdańsk

Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
Domyślny

Nie lize dupy szwedom I wiem ze zawsze moge liczyc na ich pomoc bo juz nie raz mi pomogli i razem z nimi przyszedlem z innego serva wiec STFU!
Kiroy Wind jest offline  
stary 14-08-2005, 00:08   #18
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

No cóż... nikt nie wstydzi się że jest polakiem ale tibia to gra dla grania a nie dla szerzenia rasiolstwa -.- umrzeć za Polskę w Tibii? Ciekawe, tylko po c*** niszczyć sobie chara tylko dla tego ż einne polskie rasiole pchają się na wojne? Zginę za Polskę, ale tylko w tedy kiedy będzie trzeba, kiedyś nastą pi wojna a ja pójdę do wojska... ale w rl a nie w jakiś tam gierkach... zastanówcie się roche...
Jerkov Thundersword jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania