|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() 10lvl-60mlvl a potem jak chcesz....
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fyon Volty
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mafia
Świat: Iridia
Poziom: 44+
Skille: 75+
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() By najmniej nieumiem ci pomuc poniewaz niezrozumiałem twojego pytania prosze napisz jaśniej o co chodzi i który masz lv??
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() jemu chodzi o to jaki lvl do jakiego mlvl
nie ma odpowiedniego mlvl do lvla najlepiej do 30 lvla trzymać sie granicy 10 mlvl wiecej a potem będzie zależalo o tego jak długo expisz,czy używasz run,czy siedzisz pod dp i robisz runy |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To zalezy wylacznie od ciebie ja na 12 levlu mialem 25 magic level ale to moim zdaniem przesada
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Imię: Asieks
Świat: Lunara
![]() |
![]() Powiem ci ze im wyzszy lvl tym trudniej dbac o mlvl...jak bendziesz kolo 35-40 lvl zaczniesz wydawac kase na runy szukac prowiderów a nie robic ich sam.Wiec od poczatku staraj sie nabic troche mlvla, jednak nie przesadzaj.Knight Simon Dark lord ma racje jednak po jakims czasnie zaczniesz szybciej lvlowac niz wbijac mlvl
![]() Sorx za literówki jesli sa ; p dyzortografia Sux -.- |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() To zalezy tylko Od ciebie jeden z najwyzszych mlvl(80) w calej tibi ma 40 elder...
A 100 master z Beryli ma dosc niski mlvl(56) jak na lvl. Wiec wszytko zalezy od Ciebie... |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Świat: Valoria
![]() |
![]() Ja widziałem na innej stronce kalkulator to sie tak liczy optymalny magic lvl dla maga to : lvl * 3 /2 czyli np. 20 lvl - 30mlvl oczywiscie im wiekszy tym lepszy
![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Cytuj:
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @offtopic
Ja mialem podobny problem.. Ale z knajtem. A mianowicie, kiedy knajt, ktory łazi i expi, i stara sie regularnie spalac mane ilekroć tylko może, powinien wkroczyć w 4mlv? Mi sie osobiscie nie chcialo czekac, wiec na 20+ poziomie dopompowałem sie mana fluidami za 5k.. |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() To zależy od Ciebie. Jeżeli uznasz że twój mlvl Ci sie podoba i uważasz,że jest dobry to jest dobry a jak nie to treń dalej.....wszystko zależy od Ciebie..
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Brzesko
![]() |
![]() dzieki za odpowiedź , ja mam np uhnmakera 11 lv i magic lv 22 , teraz chce sobie zrobic sroca , bo knight mi sie znodził ( mam najta 25 lv ) i juz mam 10 lv i mlv 12 (jak narazie )
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Mastro Daro ma 140 lvl i 85 mlvl ale max wali z sd 882
Cachero ma 221 lvl i 75 mlvl a wali z sd 1100 Wiec nie tylko mlvl zalezy od ilosci obrazen zadawanych od runek ale tez lvl. Jesli masz bezmyslnie stac pod dp i bic mlvl to na pewno duzo nie osiagniesz z hmm. Idz na roty |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Postaraj sie wbic 40 mlvl na 10 lvlu i bedzie spox. A potem jak juz chcesz
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() powinienies do 25lvl nabic 50m lvl i potem masz luz (potem na 35 57m lvl) i potem juz jach chcesz
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() ![]() ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
ynteligentny to ty nie jestes...... jakbys chociaz troche pomyslal to bys wiedzial ze napisalem to dla jaj >.> no, ale ty myslisz ze to ja jestem noob...
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cachero ma dobrze... kilka ciosow z SD i demon pada.. a z HMM wali po 500+. OMG
![]() Ja mam 21 lvl i 31 mlvl, i według mnie jest to troche za mało... Gdybym zrobił 35 mlvl na tym 21 lvlu, to bym był już syty ![]() ![]() |
![]() |