|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Masz juz dosc starej, szarej, monotonnej Tibii?!
Znudzilo ci sie oglodanie w kolko tego samego menu, tego samego panelu? A moze uwielbiasz expic w Ankrahmun? Uwielbiasz Egipska kulture, piramidy, sfinksy? Jesli tak, to mam cos dla ciebie! Nowiutki Layout "Ankrahmun Theme" ![]() Wiem, ze lekko nie na czasie (powinien pojawic sie z Tiquanda ![]() ![]() Oto pare screnow: 1. Main Menu ![]() 2. Login Menu Kliknij by zobaczyc foto 3. W grze ![]() 4. Pare okienek (1024*708) Kliknij by zobaczyc foto DOWNLOAD Wszelkie uwagi co do skina, wykryte niedociagniecia, bugi, prosze zglaszac przez PW lub w poscie ![]() Szary kolor w okienkach pozostal szary, poniewaz nie da sie go zeedytowac z poziomu pliku .pic Jezeli uwazasz, ze pod linkiem jest keylogger to nie spammuj tutaj textem "hacker plxor!11 ban him!!1oneraz..." tylko kliknij ![]() Jezeli nie wiesz jak korzystac z RapidShare zapoznaj sie z poradnikami, przyciskiem szukaj, ulatka, badz skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 19-08-2005 o 14:40. Powód: literowka ;) |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Calkiem niezle odwalona robota
![]() ![]() Skin mi sie podoba ; ) Teraz pora na Tinquade (czy jak sie to tam pisze) -edit- Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Mistrz Arthevariel - 19-08-2005 o 14:37. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Noooooo Świetna robota
![]() Jedyne co mi się niepodoba to te cześci ekwipunku gdzie powinny być itemy. Ale tak pozatym wszystko jest spoko! Edit: jeszcze jedno : paski życia i many są troche za jasne ![]() Ostatnio edytowany przez PharadoX - 19-08-2005 o 14:53. Powód: ortografia... |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() No mi się podobo, ale chyba zostanę przy starym layoucie, bo się już przyzwyczaiłem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Nie podobaja mi sie kolory itemow ale ogolnie spox czekaman na skina zwiazanego z tiquana
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() eee, a gdzie ostrzeżenie dla epileptyków?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Akurat miałem chara w ankh i sprawdziłem. Zbyt jaskrawe.
P.S. czekam na dżungle ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() W grze razi w oczy a na menu taki sobie
![]() Nie mógł bym na tym grać bo po 3 godzinach bym chyba zrobił kupę ![]() 2/5
"Słuchaj , Ja Mówie Po Pierwsze Mam Serce Po Drugie - Rozumiem " Jeśli chcesz mnie zbluźnić przeanalizuj najpierw swój układ lędźwiowo-śluzowy. Koniec kropka. Ostatnio edytowany przez Buffon - 19-08-2005 o 15:55. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
@p.l., Gracz Tibii: no coz, kolejny them będzie ciemniejszy ![]() EDIT: a moenp: Gorillaz - Demon Days "Demon Days" te kolorki są tak specialnie? ![]() ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 19-08-2005 o 18:05. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Strasznie oczoj.ebne kolorki,
@P.L Rotfl
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() DOBRA ROBOTA WIESZOK!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() ladne ale... kolory rzeczywiscie az bija po oczach... wzrok sie szybko meczy... ale ladnie przyciski zrobiles i to mi sie podoba bo ja przyciskow wlasnie nie umiem za bardzo robic... gdybysmy polaczyli sily to wyszedl by niezly skin
![]() ![]() ![]() btw zastanawialem sie nad stworzeniem pewnego projektu... ktory mialby na celu przerobienie calkowite grafik w tibii na duuzo lepsze... wydaje mi sie ze jest tu na tibia.pl kilku dobrych grafikow ktorzy robie dobre 'itemy'... co wy o tym myslicie??? fajnie by bylo gdyby polacy zrobili inna tibie ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Ja ostatnio troche śie bawiłem tibia.spr editorem. Niestety tibia.spr editor 1.3 niepakuje w plik wszystkich rzeczy z update przez co są niewidzialne. Ale troche się pobawiłem i zmieniłem trochę tibie w "tibię war" . a mianowicie z uha zrobiłem apteczke , z f-bomba koktajl młotową a z sd'ka zrobiłem pocisk do bazuki! Hahaha ale była jazda ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() A czy ktos sprawdzil moze czy to nie ma keyloggerow ?
Bo mi sie podoba pomysl i wykonianie ale dla bezpieczestwa pytam . |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() @up
Jak niewiesz możesz namierzyć myszką na napis "DOWNLOAD" i zobaczyć czy to niejest rar czy exe. A tak pozatmy gdyby to był keylogger to już byłby ten temat skasowany a trzyma się długo wiec czego ty chcesz? |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Imię: Mike el'Czupakabra
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Fajny i to bardzo ale kolory zbyt jasne ale wielkie gratz
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() A czemu do 2 obrazkow dawales link co :>??? jeden to moze byl za duzy wiec dales link, ale ten pierwszy (login munu czy jakos tak) to byl maly wiec poco link? mogles wkleic! Keylogger?!
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() @up
zastanow sie do kogo kierujesz zarzuty o keyloggera - do jednego z najbardziej aktywnych userow forum. Gdyby tam byl keylogger - napisalbym. n/c
#19 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
nowy skin: TIQUANDA! (aka: Aztec) Tak jak poprzednio pare fotek: 1) Main Menu ![]() 2) Login Menu Kliknij by zobaczyc obrazek <- keylogger plx? ![]() 3) Scren z gry ![]() 4) Pare okienek: KLiknij by zobaczyc obrazek (1024*708) DOWNLOAD Milego grania ![]() Niedlugo (tez w tym temacie) cos dla wyznawcow ciemnej strony religi ![]() ![]() ![]() P.S. Postanowilem, ze bede zamieszczal tutaj skiny ARTYSTYCZNE. Nie powinny one byz urzywane do nalogowego grania w Tibie a jedynie przy krotkich pogrywaniach dla relaksu ![]() Przy okazji, imformuje, ze nadmierne granie przy urzyciu powyrzszych skinow moze doprowadzic do atakow epilepsji (special for you, p.l. ![]() P.S.S Jakis Moderator mogl by zmienic nazwe tematu na "Skiny do Tibii by Wieszok [Tibia.pic]" Byl bym bardzo wdzieczny ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() obie skorki sa zaj.ebiste... co do drugiej, to tak jak w pierwszej kolor jest za mocny (zbyt jaskrawy)... ale ogolnie swietna robota...
![]()