|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Mam 17 Knight'a i mam cienkie skille 38(Sword)/39(Shield Gram na Non-PvP czyli niemoge trenic z ludzmi a jak ide na potowry trenic to za duzo ludzi, kazdy zabija jak trenie. Czy ktos mi moze podpowiedziec ? Mieszkam w Carlin. Zna ktos jakies miejsce gdzie malo ludzi do trenienia z potworami .
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Naj prościej to wylurować jakiegoś potwora np. Goblina i pujść z nim na jakieś totalne odludzie, np. Wybrzeże morza. Żadko kto tamtędy przechodzi więc bedziesz mógł spokojnie trenić, a nawet jak ktoś przejdzie może nie okaże się totalnym chamem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() Cytuj:
Ketibro nie martw sie o skille na non pvp zazwyczaj ludzie mają fatalne skille bo to normalne. Dla ciebie proponowałbym iść do jakiejś mało odwiedzanej kopalni wział 1-2 dwarfy w róg i bez światła ćwiczył (żeby nikt nie widział że tam jesteś) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Ketibro
Polecam podziemia pustyni lub lodowe wyspy (Folda, Senja, Vega). Sam tam trenowalem.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Dobrymi miejscami sa: Wybrzeza, ale tam gdzie nic nie ma (obecnie takich praktycznie nie ma po zmianach w mapach). Jakies glebokie podziemia, dobrze jak sa za jakims mocniejszym stworkiem, na twoim miejscu puszukal bym w jaskiniach przeplatajacych sie z Ancient temple (kolo Thais). Jako ze masz niskie skille oplaca ci sie wziasc troche IH i leczyc stworki jak bys znalazl spawn gdzies a tylko 2 (rotworm przy tych skillach powinien wytrwac 10-30 minut).
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Wiec sie nie przejmuj tylko expuj w kopalni dwarfów, ja tak robiłem i dobrze na tym wyszedłem 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Cytuj:
![]() A co do tematu to idz w jakies odludne miejsce np.: lodowe wyspy albo wziac sobie rata i pojsc np. do northport ze znajomym magiem i zeby CI przywolal ghula lub monka i wszytko ok. Ty bijesz monka/ghula rat bije Ciebi i gra muzyka :tongue:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() Ja miałem knighta na securze lvl 18 skille 51/48 i ciągle trenowałem w kopalniach dwarfów. Teraz przestałem grać Knightem i zacząłem grać palladynem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() U mnie był ten sam problem...Na 30 levelu miałem skille 56/52 i trenowałem narazie mam 60/57. I zawsze podchodził jakiś nOOb i zabijał mi jednego (np. lub dwa) i mówił że jeden jego a drugi moj...Zawsze mnie to wkurza...Musze się przemieszczać z jednego konta w drugi.
*************************************** Do tematu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() e mój brat trenowal jakos w kopalniach kolo carlin i jakos wyciongol na 20 lev 51/50
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2003
|
![]() nmoj brat jest kinghtem na harmoni(swiat PvP) i trenuje sobie na dwarfach w kaz co prawda czasem przyjdzie gostek ale nie zabije mu jego dwarfow tylko zluruje mu jeszcze z 5
![]() ![]() |
![]() |
![]() |