|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Fallen Angel
|
![]() Witam.
Jestem ciekaw czy ktos z was zetkal sie kiedys z tancem ognia. Jest kilka technik. Ta do ktorej pokaze wam zdjecia polega na dwoch krotkich lancuchach na koncu ktorych umieszczone sa pilki tenisowe(do cwiczenia bez ognia). Na zdjeciach moja kuzynka ktora macha do podpalenia uzyla kawalkow jeansu przymocowanych drutem. Fotki robilem ja ![]() Zdjecia zamieszczam w rarze, nie obrobione wiec sa dosc sporych rozmiarow. Nie mam obecnie corela na dysku a nie chce mi sie inaczej kombinowac wiec musicie obejrzec tak jak sa. Prosze nie pisac ze to keyloger, nie ufasz mi, to nie sciagaj, ja cie o to nie prosze, jednak nie zycze sobie twoich watpliwosci czytac http://rapidshare.de/files/4512727/ogien*****.html P.S. Prosimy o wasze opinie odnosnie zdjec. Jesli was to zainteresuje mozemu krotki film nakrecic ![]()
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Bardzo fajnie i "zachecajaco" to wszystko wyglada. Nagraj jakis filmik, daj fajny podklad muzyczny i ubijemy na tym fortune ze mna jako waszym menagerem.
PS: Niezly z ciebie paparazzi...
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Po 3 zdjęciu bardziej oglądałem twoją kuzynke niż ogień ![]()
Smakował ci obiad? Nie wszystkich na niego stać! http://www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij pajacyka przynajmniej raz dziennie, a zapewnimy jedzenie dla dzieci z domu dziecka. Ostatnio edytowany przez Plastex - 30-08-2005 o 01:24. Powód: :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Szara eminencja
|
![]() Khem, khem...miałem okazję oglądać coś podobnego, ale przy użyciu pochodni. Nie powiem, całkiem toto efektowne, szczególnie oglądane 'in rl', z muzyką, porządnie wykonane - fajna...nazwijmy to...atmosfera.
![]() Zdjęcia...no cóź, delikatnie mówiąc, nie są najlepsze i nie jest to kwestia braku obróbki. Ale z drugiej strony wiem (z doświadczenia ![]() P.S. Rano mogę dorzucić jedno czy dwa moje zdjęcia, które do od biedy nadałyby się do upublicznienia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() miałam okazję oglądać coś takiego ze dwa razy..
i były tam baty/sznurki - tylko te się bardzo szybko wypalały i gasły kulki na łańcuchach, kije, pochodnia.. i nie pamiętam sama co jeszcze ![]() ogólnie całkiem niezłe widowisko.. w im większych ciemnościach się dzieje tym efekt lepszy.. swoją drogą ogień miewa dwie barwy - raz płonie mocnym, pomarańczowym płomieniem, innym razem z lekkim niebieskim zabarwieniem.. to zależy czego użyto do podpalenia - zdaje się, że stosuje się benzynę i naftę.. ale nie mam pewności ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Zapraszam na wrocławski rynek, codziennie odbywa się pokaz tego typu. Plus pożeracz ognia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Szara eminencja
|
![]() |
![]() |
![]() |