Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-09-2005, 00:16   #1
U$3r
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 09 2003

U$3r ma numer GG 2450961
Domyślny Polscy Senior Tutorzy

Siemka!

Chcialbym zeby wszyscy seniorzy sie tutaj wpisali. Pomoze to nam we wzajemnej komunikacji itp. Nie pisze tego na forum Tutorow bo sadze ze wiekszoc polakow by tam tego nie przeczytala..a tutaj jest na to wieksza szansa

Pierwszy na liscie

Zizka
U$3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-09-2005, 20:41   #2
U$3r
Użytkownik Forum

U$3r ma numer GG 2450961
Domyślny hmh

A chociaż Tutorzy?
stary 12-09-2005, 21:05   #3
Barry
Użytkownik Forum

Barry's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 53
Domyślny

Galana, zwykli tutorzy:
Lady Slodziutka
Legend of Ogg (ja )
Polskich seniorów brak jak na razie.
Barry jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-09-2005, 21:40   #4
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Polskich tutorow jest nawet bardzo duzo, co do seniorow nie wiem ale na wielu swiatach spotkalem sie z polskimi tutorkami

Btw. Lady slodziutka rox xD
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-09-2005, 22:02   #5
Scream
Użytkownik Forum

Scream's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
Scream ma numer GG 9478893
Domyślny

LOL!!! i niby po co maja sie tu wpisywac? zeby w grze nooby ich spamowaly o free itemy, bo wkoncu tutorzy to pewna maja "moc" ? USE THE FORCE!!!

kliknij pana garrisona!

Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-09-2005, 22:53   #6
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

wg mnie to zalozycielowi tematu nie chodzi wcale o to zeby poznac wszystkich senior tutorow ale pochwalic sie ze on takowym jest. i jak dla mnie to jeszcze jakos pewnei niezasluzenie dostal ta pozycje dzieciak (nie koniecznie w sensie fizycznym, raczej psychicznym) i chce zeby kazdy wiedzial ze on jest senior tutor.

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-09-2005, 23:06   #7
U$3r
Użytkownik Forum

U$3r ma numer GG 2450961
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar de'Shar
wg mnie to zalozycielowi tematu nie chodzi wcale o to zeby poznac wszystkich senior tutorow ale pochwalic sie ze on takowym jest. i jak dla mnie to jeszcze jakos pewnei niezasluzenie dostal ta pozycje dzieciak (nie koniecznie w sensie fizycznym, raczej psychicznym) i chce zeby kazdy wiedzial ze on jest senior tutor.

@ UP :Wychodza kompleksiki , btw naucz sie pisac jesli masz juz ochote komus wygarnac, zebym wiedzial o co ci chodzi "to jeszcze jakos pewnei niezasluzenie dostal ta pozycje dzieciak . Jak doskonale wiesz system rekrutacji Tutorow jest automatyczny ale zawsze przeciez mozna dostac sie tam niezasluzenie

Sens threada: Jest tak jak napisalem, a co do spamowania o free itemy zdarza sie zawsze

Enjoy!

Zizka
stary 12-09-2005, 23:13   #8
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Domyślny

po 1 kompleksow zadnych nie mam, tutor examow nei robie bo nie bede mial potem czasu udzielac sie na tutor board. nei zamierzalem Ci wygarnac jak to nazwales, tylko delikatnie zasugerowac ze przeciez halden postaciami z ranga tutora jest powszechny, jak rownierz rozwiazywanie testow komus przez kogos.

Cytuj:
Nie pisze tego na forum Tutorow bo sadze ze wiekszoc polakow by tam tego nie przeczytala..a tutaj jest na to wieksza szansa
"sumienny tutor zajzal by na to forum. a tu przy okazji sa rzesze gapiow ktorz moga podziwiac ze jestes senior tutorem. ja dalej obstaje przy swojej wersji "wydarzen".

i jeszcze raz mowie ze nei mam kompleksow. to ze jestem maly, koledzy mnei ponizaja, bija codziennie mokrymi szmatami w kiblu i gasza na mnie cygary to nei znaczy ze mam kompleksy!!!!!!!! rozumiesz?!?!!!!!!

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
stary 12-09-2005, 23:30   #9
U$3r
Użytkownik Forum

U$3r ma numer GG 2450961
Domyślny

Cytuj:
po 1 kompleksow zadnych nie mam,[...]
To zle, bo walisz ortami jak gnojem po polu, powinienes nad tym popracowac, albo z czystej przyzwoitosci sie wstydzic.

Cytuj:
"sumienny tutor zajzal by na to forum. a tu przy okazji sa rzesze gapiow ktorz moga podziwiac ze jestes senior tutorem. ja dalej obstaje przy swojej wersji "wydarzen".,[...]
Gdybys wiedzial jak dziala Tutor's Internal Board doskonale bys wiedzial, ze czasem cos moze umknac przy tak duzej ilosci postow. A tutaj jest wieksza szansa na to, ze zostanie to zauwazone, chociazby potwierdza sie to przez Twoje posty

Cytuj:
i jeszcze raz mowie ze nei mam kompleksow. [...] to nei znaczy ze mam kompleksy!!!!!!!! rozumiesz?!?!!!!!!
A jednak ciagle powtarzanie i zapewnianie, ze tak nie jest, sklania mnie do innego przekonania.

U$3r
stary 12-09-2005, 23:38   #10
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez U$3r
To zle, bo walisz ortami jak gnojem po polu, powinienes nad tym popracowac, albo z czystej przyzwoitosci sie wstydzic.

Gdybys wiedzial jak dziala Tutor's Internal Board doskonale bys wiedzial, ze czasem cos moze umknac przy tak duzej ilosci postow. A tutaj jest wieksza szansa na to, ze zostanie to zauwazone, chociazby potwierdza sie to przez Twoje posty

A jednak ciagle powtarzanie i zapewnianie, ze tak nie jest, sklania mnie do innego przekonania.

U$3r
haha a jednak wydawales mi sie inteligentniejszy. ortami nei wale zadnymi oprocz takich ktore wynikaja z lenistwa (brat ąęść itd) czy szybkiego pisania na klawiaturze (nei zamiast nie, halden zamiast handel). kyto chcialby zobaczyc Twoj topic na tutor's internal board to by go zobaczyl. a co do mojego zapewniania z enei mam kompleksow to nasz szanowny pan z niewyparzona geba (poczytalem kilka tematow zalozonych przez Ciebie) nie uwazal na polskim kiedy nauczuciel mowil cos o ironii, sarkazmie i tym podobnych.

stary 13-09-2005, 00:31   #11
U$3r
Użytkownik Forum

U$3r ma numer GG 2450961
Domyślny

Cytuj:
[...]ortami !nei! wale zadnymi oprocz takich ktore wynikaja z lenistwa![...]
O! Tutaj byles leniwy

Cytuj:
[...](nei zamiast nie, halden zamiast handel).[...]
O a tutaj drugi raz, szczescie ze to tylko kontrolowana pomylka

Cytuj:
([...] kyto chcialby [...]
I znowu len

Cytuj:
[...] zapewniania z enei mam kompleksow to[...]
Dobrze ze to wszystko jest zamierzone, bo pomyslalbym ze masz problemy z pisaniem

Cytuj:
[...] (poczytalem kilka tematow zalozonych przez Ciebie) [...]
No proszę! Nawet z dużej litery! Słyszałem, że zaimki w listach piszemy z dużej litery jeśli kogoś chcemy wywyższyć, powierzyć respekt. Nie dziwie się, czemu zastosowałeś tą regułe Dziękuję!

@ Topic : Jacys Tutorzy oprocz sfrustrowanych uzytkownikow forum?

U$3r
stary 13-09-2005, 00:51   #12
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Domyślny

zwroty: Ty, Ciebie, Ci, itd zawsze pisalem i pisze z duzej litery z szacunku dla "rozmowcy" i zwyklego przyzwyczajenia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar~
ortami nei wale zadnymi oprocz takich ktore wynikaja z lenistwa (brat ąęść itd) czy szybkiego pisania na klawiaturze (nei zamiast nie, halden zamiast handel).
strasznei wybiorczy jestes i tej czesci o bledach wynikajacych z szybkiego pisania na klawiaturze juz nie zacytowales. a to dziwne bo te bledy przez Ciebie "wyliczone" to zwyczajne literowki a nie bledy ortograficzne. polecam poczytac sobie "regulki". bledow otrograficznych (1. stopnia) nie popelniam (w przeciwienstwie do 50% - jak nie wiecej - uzytkownikow tego forum).

Ostatnio edytowany przez Khazar de'Shar - 13-09-2005 o 00:51. Powód: ohh literowka, alez jestem leniwy....
stary 13-09-2005, 16:27   #13
Helixaw
Użytkownik Forum

Helixaw's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
Domyślny

u$er nie rób sobie wiochy i skończ...
Helixaw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-09-2005, 16:39   #14
Adash
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2004

Profesja: Paladin
Świat: Furora
Adash ma numer GG 3532616
Domyślny

Polskich senior tutorow jest od groma. Kazdy kto byl tutorem od ponad pol roku i spelnial swoje obowiazki zostawal senior tutorem. Nie jest to wcale jakis powod do radosci, poniewaz pozycja tutora i senior tutora rozni sie tylko i jedynie nazwa.
Adash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-09-2005, 16:43   #15
Mutares
Użytkownik Forum

Mutares's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004

Imię: Ethnes
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
Domyślny

U$er jak narazie nic mądrego nie powiedziales ... literowki nie sa bledami ortograficznymi wynikaja one glownie z szybkiego pisania na klawiaturze.

Topic: Taka lista jest nei potrzebna chyba ze chcecie ich spamowac.
Mutares jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania