|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siemka all z kumplem założyliśmy "rodzinke" na świecie grimera każdy kto by chciał do niej dołączyć musi podać w tym pości swoje imie i musi być na koncu dopisane Demon Heart jeśli komuś nie pasuje nazwa to trudno bo już ta rodzina jest założona i raczej nie wprowadzimy żadnych zmian co do nazwy i prosze się do mnie nie czepiać czemu ten świat i czemu taka rodzina
pamiętajcie żeby pomagać dla członków rodziny w każdej sytuacij wszystkie poważne sprawy zgłaszać do : Chmielu Demon Heart lub Wilku Demon Heart prosze nie pisać głupich komentarzy jeśli ci sie coś nie podoba to wyjdź mam nadzieje że ktoś z was bedzie chciał do nas dołączyć pytania albo na priv albo w tym poście |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Eee dla mnie przynajmniej rodzinke jak to nazywasz zakladaja dobrzy znajomi lub przyjaciele, ktorym mozesz zaufac a nei przypadkowe osoby
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() co to qr** ma byc nazwa po***ana:/ moim zdaniem rodzinie moshesz zaufac a przypadkowej osobie raczej nie
!!!!! iwec wg mnei to poryty pomysł;] ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Ślepy? A tak wogle to sam jesteś poryty według mnie jest jeszcze dużo polaków mądrych którzy sobie by pomagali itp ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() @up
5 min przerwy na smiech Polacy to albo nooby albo piony, ci ktorzy nie sa nie dolaczaja sie do byle jakich rodzin To kolejny bezsensowny post bartsa wywolujacy agresje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |