|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Magic Kucz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Poziom mag.: 39
|
![]() hi... czesto widze na ssach jak palladyni przewaznie chodza w podziiemiach pustyni na ghoule.. czy moglby mi ktos pokazac gdzie one moze sa ?? znajduje sie atam ghoule i skeletony.. czesto widze na screenach w dziale zdjecia
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Tomby na Daramie. Położenia Ci podać nie moge bo to chyba QS (w Tombach jest HoTa Quest).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
![]() |
![]() ^
Hot, Annhi, Demon Helmet quest to na tym forum nie jest qs. Tomby sa w Ankh wystarczy kopac na pustyni. Jeden znajduje się koło ropy, drugi kolo wiezy gs'a ( pólnoc ), jeden posrodku ruin ( pólnoc od ropy ), pólwysep, jeden na zach od bram miasta. Niektórych po prostu nie znjadziesz bo musiałbym zaznaczyc je na mapce ale ciesze sie ze pomogłem.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Magic Kucz
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Poziom mag.: 39
|
![]() aha... ale mam nadzieje ze tam nie bedzie zadnych mocniejszych potworkow niz ghoul ?
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
Poziom: 30
Poziom mag.: 43
|
![]() W tombach(kryptach) na południowej części Daramy(czyli nie daleko ankrahmun) jest ich chyba 8
bardzo dobry exp.... Na pierwszym poziomie sa ghoule szkielety mumie czasami beho dalej sa stalkery crypt shamblery vampy itp tez sa niezej troche necro w niekturych licz dsy na samyum dole nawet faraony ![]() Ostatnio edytowany przez Elessar the Mage - 20-09-2005 o 17:21. |
![]() |
![]() |