|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() Ostatnio wiele osób skarży się na wzrastającom liczbę hakerów (czyli wysyłanie linków hakerskich). Proponuję otwarcie nowego działu w którym można załączać LINKI (i tylko linki) stron wysyłanych przez hakerów
Prosze o rozważenie mojej propozycji |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... wystarczy nie wchodzić na strony , które oferuje ci gościo , który ma 7lvl i ten program da ci pacca albo super stuff i lvl ...
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Daj se spokój. Założyłem taki temat i przepadł bez wieści. I mnie skrytykowali mnie za ten temat.
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
Wiem, ze nie mam na to wiekszego wplywu, ale jestem na TAK
Ostatnio edytowany przez Pramus - 29-09-2005 o 17:59. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() OMG, a nie lepiej wbić sobie raz na zawsze do głowy, żeby nie wchodzić na żadne podawane w Tibii strony? No chyba, że naprawdę wierzycie, że się trafi ktoś, kto zrobi konkurs na darmowego pacca na tydzień, z banalnymi pytaniami. No ale to już Wasza sprawa. Za pazerność i olewanie ostrzeżen ze strony tibia.com, trzeba płacić i myślę, że w tym przypadku hack jak najbardziej takim ludziom się należy.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 29-09-2005 o 18:01. |
![]() |
![]() |
#8 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() chcecie uczyc niekumatych?
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Mamy lepsze zajecia niz uzupelnianie tej listy niekonczaca sie iloscia linkow, ktorych i tak nikt nie bedzie sprawdzal. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 29-09-2005 o 19:38. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Temat już zamknięty, ale ja dodam jeszcze od siebie.
Otóż taka lista jest według mnie bardzo złym pomysłem. Dlaczego? Wielu użytkowników może się znaleść, którzy z ciekawości dla sprawdzenia tylko jak wygląda dana strona wejdą na nią. Mimo, że nie podadzą tam żadnych informacji ani nic nie będą ściągać, hacker może wykożystać błędy przeglądarki i zainstalować keylogger bez wiedzy użytkownika, wystarczy, że wejdziesz na stronę, a nic zupełnie nie musisz klikać! Z tego właśnie powodu takie adresy nie powinny być publicznie podawane. A jeśli znajdziecie taką stronę, proponuję napisać do administratora serwera (zwykle jest to adres [email protected]era, np. [email protected] , [email protected] itp.) i wyjaśnić, że ta strona nie powinna istnieć i dlaczego. Takie strony są nielegalne, i administratorzy mają obowiązek zablokować je. Trudno jednak, żeby administrator dajmy na to republiki, na której jest pewnie kilka milionów kont, przeglądał codziennie wszystkie i sprawdzał, co tam jest. A nawet, jak by to robił, to i tak nie jest w stanie uruchomić każdego programu, który ktoś ma w downloadzie i sprawdzić, dlatego muszą oni polegać właśnie na zgłoszeniach od innych uzytkowników.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |