|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Więc postanowilam kupić PACCa i mam pytanko...
I chce wysłać pocztą, dokładnie do koperty kase i numer referencyjny a znajduje się on tu? -----> *** PLEASE INCLUDE YOUR REFERENCE NUMBER : (numer ![]() Please send the amount due (USD 21.99) in cash to the following address: share-it! element 5 AG Vogelsanger Str. 78 D-50823 Cologne Germany Your product will be shipped as soon as your payment arrives. CZy to to? I czy pod ten adres mam wysłać kase i numer? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Pod ten adres masz kase wysłac a ten numer referencyjny najlepiej napisz na jakiejś karteczce i owiń ją pieniądze i całość włóż do koperty. I najlepiej wyślij poleconym z priorytetem.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
![]() |
![]() poczta? nie ja do nich zaufania nie mam nie lepiej z banku PKO ? koszt 30zl wychodzi czyli 110 razem ale wole bankiem niz poczta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() eoL: nie, nie 30zł, ale 30zł + 10usd, a to już dosyć drogo wychodzi, bo prawie 150zł
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() hehe 150 zl to juz prawie pacc na 6 miechow :>
chociarz lepiej zaplacic wieciej , niz niemiec pewnosci ze do Panow z Teamu Cip , nic niedotarlo =) bo bank jest 100 % formo , a poczta nie ( czesto sie zdazaly rozne rzeczy z poczto ) sry za bledy ale jestem na kacu ![]() ![]() edit : jak masz dobro postac, to mozesz za gp kupowac itp a pacc sam sie znajdzie ![]() moj kumpel na 41 dostal pacca za bohy+c-armor ( danubia ) na 3 miechy ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Hm....okaże się, wysłałam pocztą kase i numer. Ale to i tak 'po kryjomu' starsi by na coś takiego nie pozwolili. Więc trzeba było działać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |