|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vixit
Świat: Olympa
![]() |
![]() Jak wiemy często w tibii spotykamy tzw. "Noobow" ... Jak sie pozbyć nooba ktory włazi nam w tyłek... niektórzy powiedzą to proste .. poprostu go ignorowac ... I tu zaczyna sie problem bo Noob zadaje po 1000 pytań w stylu : "Mash Fud ??" lub "Bedziesh mojiim protektorem żebym mógł straszyć innych" . I w tym momencie pęka nam żyłka łącząca mózg z pięścią (w przypadku tibii to z myszką .. to znaczy ręką na myszce) i niestety nabijamy sobie skulla zabijając takowego klienta ... Zabiliśmy go ... szcześliwi że uwolniliśmy sie z jego sideł idziemy sobie drogą aż tu ba, wyraznie podniecony wraca i serwuje tekst "Łał niezłego hita walnołeś .. nie martw siem nie gniewam sie na Ciebie" Jak reaguje 80 % z nas .. tak samo jak poprzednio nabijając 2 deda naszemu kochanemu "przyjacielowi" ... wtedy myślimy że noob sie poddał ale nieeeee !! to nie w jego stylu ... on wraca i zaczyna nas wyzywac ,lub co gorsza przepraszac i proponowac przyjaźń .... I co wtedy robimy ?? Nabijamy Red Skulla czy coś innego ? Czekam na wasze odpowiedzi ....
![]()
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Up: lekko się spóźniłem ![]() Ostatnio edytowany przez Solero - 02-10-2005 o 21:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Imię: Vixit
Świat: Olympa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jak nie chcesz, to musisz się przemóc! Tak jak z chodzeniem do szkoły
![]() A na non-pvp? Na securze pogrozić Black List, a na innych chodzić za nim, i odbierac mu loota/expa. A jesli ty expisz, to poprostu poczekaj aż sobie pójdzie.. Albo pobaw się z nim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Ignore nie jest na zawsze, tylko na jeden log.
Chodzi mi o to, że jakby ten delikwent wylogował się, po to aby sie znów zalogować, ignore przepada. Wiem to, sam tak mialem;/
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
![]() |
![]() ignore pemanently czy jakos tak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2005
|
![]() Moi drodzy. A nie lepiej wytłumaczyć mu prostym, grzecznym językiem?:
„Ej no sorry ale nie chcę cie za przyjaciela. Wiesz nie lubie takich jak ty… Nie obraz się ale tak jest. Sorry, Sorty nie bluźnij na mnie bo będzie to świadczyć nie o ciebie, a o twojej rodzinie jak cię wychowała” Nie lepiej? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Cytuj:
Najważniejsze to trzymać nerwy na wodzy. Jeśli już naprawdę chcesz go uszkodzić zaproponuj wspólny trening ... hehe Albo poproś go o przetestowanie Twojej zbrojki. Ktoś napisał o wspólnym polowanku i wtedy potwory robią czarną robotę za nas. Długo nie wiedziałem kim jest prawdziwy noob , definicje znałem , ale to teoria. Różne rzeczy słyszałem o noobach , wiele przeczytałem na tym forum. Aż któregoś razu spotkałem kolesia który był mistrzem noobów , wzorcowy model. Hehe, co ten koleś wyprawiał i co mówił to ludzkie pojecie przechodziło. Jego ulubione powiedzonko to : cho na questa. Potrafił je powtarzać po kilkadziesiąt razy , więc możecie się łatwo domysleć co czułem. ![]()
.. Niesłuszna droga wiedzie tam , gdzie żadne kary mnie nie ruszą. Mój los wykuwam sobie sam i sam steruję swoją duszą. Ostatnio edytowany przez Angelus - 02-10-2005 o 23:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() są 3 sposoby na nooba
1.ignore 2.iść z nim na hunta i niby "niechcący" sprawić by dedł 3.powiedzieć mu "ok ale cho na moment na prty to wtedy będe twoim kumplem" i jak się dołączy to wiecie co robić ![]() ja najczęśniej stosuje pierwszą metode najbardziej opłacalna |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Topic: Uwierz mi nie raz juz spotkalem takiego "Frienda" wtedy idziesz na Guardy włazisz i wyłazisz , rzucasz mu na Rope jakieś przedmioty... No i biedak ginie. ![]() ^ to sposób na non-pvp ^ Zabijasz i tyle. ^ sposób na PvP ^
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2005
|
![]() rotfl, czy tutaj chociaz jedna osoba wie co znaczy owy nOOb? Czy tak uzywacie bo to fajnie tak w towarzystwie sie polansowac slownictwem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Norrin
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 171
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Tu trzeba ostro. Jak po Ignore perm. się nie odwali, to się go w ciemnym kącie ubija i po zabawie.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Stan: Niegrający
Świat: Xantera
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Po prostu jak gość ma mniejszy lvl niż ty to spróbuj od niego uciec, jest przecież tyle miejsc gdzie można sie szybko przed kimś schowac bez śladu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70