|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tu macie link mam nadzieje ze film sie spodoba
http://rapidshare.de/files/5798400/W...wanie.rec.html |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Temat ma już dzień a żadnych commentów. Ludzie nie obijajcie się! (me Master of qbolec- uczestnik filmiku ;]). COMMENTS PLX!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Mi sie filmik podobal, jak zobaczylem co wypadlo z tego kolesie, to o malo z krzesla nie spadlem.
![]() Ja nie wiem jak mozna uciekac przed palkami z taka bronia w rekach. Oddajcie mu go bo inaczej hunted by 60 lvl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: z Isary
![]() |
![]() Hehe.. Niezły noobek z tego knighta ;] Rozwaliło mnie, jak potem krzyczał od razu w depo Buy SS! Buy SS!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 73
|
![]() uheueheueheuehe..... =) No Comment ??
No.. Filmik moim zdaniem na 20+ min. pekowania 21 i 14 palka... całkiem, całkiem niezły. Dobrze że loot był przyzwoity.. bo knight niech się wstydzi że bez uha hrhr albo bez 4 mlv się pałetał po amazonkach no i przypłacił to dedem.. Chyba byłoby to na tyle. :X ps. małe sprostowanie.. jeśli chodzi o mnie to pk is bad. ;] (ogólnie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Exiva "Thomas'Dark
Stan: Na emeryturze
|
![]() ehh... Znowu limity
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() No No
![]() Nawet ładny loot ale nienajlepszy widziałem lepsze filmiki ![]() Ale wasz też bardzo ładny ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szulc
Profesja: Paladin
Gildia: Black Templars
Świat: Harmonia
Poziom: 44
|
![]() Chlopaki jak by sie rzucal za mocno to ja wam pomoge.. poczekajcie az mi ban minie za pekowanie mam 43 paladin
![]() ![]() Mano Galotti musze zapamietac 8 mija ban ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xaziz - 04-10-2005 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Titania
![]() |
![]() OMG trzeba byc noobem zeby z 26 lvlem nie miec 4mlvlu/albo nei nosic uhow^^ a tak pozatym filmik spox rubcie wiecej pk filmow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Stan: Początkujący
Imię: Vomowu-wladca
Profesja: Paladin
Gildia: Niemam!!
Świat: pacera
Poziom: Aco
Skille: Nidpowi
Poziom mag.: Du
|
![]() Niezwykłe i to żeby tak szybko deda zaliczyć !!
Mamy jeden cel zabić szwaba bo to **** Brazylijczyk tesh nielepszy i przednami szybko sexownie spieprzy ![]() ![]() Jestem w grupie I jestem Ministrant Chodze codziennie sluzyć ładnie do kościoła i na różaniec Użytkownik zbanowany za: Nacjonalizm, chmstwo, brak jakiegokolwiek szacunku dla zasad ortografii, 0 jakiejkolwiek tolerancji. Chciałby z tego miejsca przeprosić wszystkich, którzy poczuli się urażeni wypocinami tego patafiana, mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy. Sygne zostawie, niech sie wstydzi. |
![]() |
![]() |